... Em faig monja - La diferència entre un àrbitre i un linier, dit ara arbitre asistent, és que mentre l'ìndex d'encert de l'arbitre és del 30% el de l'arbitre asistent és del 0,0001%, sent molt generós, de fet fins que no possin bornis d'àrbitres assitents, abans dits liniers, estan perdent el temps i gastant calers innecessàriament, son més inútils que l'actual President del Govern Espanyol, que ja és dir, només superats pel baix encert dels homes i les dones del temps, l'espai més inútil de tots el que es fan i es desfàn a les teles i les radios.
Per cert que el sotstit, Marianico, no és linier ni arbitra res, ell, més aviat fa de don Tancredo, i la seva feina oficiosa és registrador de la propietat. I clar, en un país que per se ja és raret, que el President del Govern sigui un registrador de la propietat, les coses no poden anar ni van gens bé, malgrat la propaganda de la patoleia pepera. 
Un altre per cert, tenen aquests del Pp com a capo di tutti capi, a un especimen asilvestrat a Andalusia que sembla tret d'una pel·lícula de Berlanga, o d'un sainet dels germans Quintero, d'encefalograma pla, ni tan sols val per inùtil i inadvertit, no recordo el seu nom, millor dit, diria que és diu Moreno i és més inconsistent que Pablo Iglesias, un altre que tal, D'ell, del Moreno aquest, només sé que a la Espe no li feia el pes, i no anava errada la lideresa, que aquesta pot ser moltes coses i cap de bona, però de beneita no en té ni un pel, ni ella ni el seu gos. 
I un tercer per cert: Si la Espe no acaba d'alcaldesa de Madriz, me la tallo i em faig monja. Paraula de Jaume Creixell.