Hi ha un accent propi de la ciutat de Nova Orleans ... associat amb el nucli central de Nova Orleans, sobretot amb el districte Tercer, alemany i irlandès, que és difícil de diferenciar de l'accent d'Hoboken, Jersey City, i Astoria, Long Island, on s'ha refugiat la inflexió AI Smith, extingida a Manhattan. El motiu, com es podria esperar, és que gent del mateix origen que les que van portar aquest accent a Manhattan el van imposar a Nova Orleans.




-En Això té vostè raó. Nosaltres som mediterranis. Jo mai he estat a Grècia ni a Itàlia, però estic segur que allà em sentiria com a casa només desembarcar.

També ell se sentiria a casa, vaig pensar. Nova Orleans s'assembla més a Gènova o a Marsella, o a Beirut, o a la Alexandria egípcia que a Nova York, encara que tots els ports de mar s'assemblin entre si més del que puguin assemblar-se a cap ciutat de l'interior. Nova Orleans, com l'Havana i Puerto Príncipe, està dins de l'àmbit del món hel·lenístic que mai va fregar tan sols a l'Atlàntic Nord. La Mediterrània, el Carib i el Golf de Mèxic formen un mar homogeni, encara que interromput.

A. J. Liebling,
THE EARL OF LOUISIANA