Una vegada en un pais multicolor, una cosa així com Espanya entre dues guerres... civils, va haver-hi una ministra bonavista que encara no s'ha assabentat que ho va ser. Aquesta indolent mental es diu Ana Palacio i té la barra i indecència de comparar la "nostàlgia" política de Colau o Iglesias amb la de EI, i es queda tan ample, amb perdó, la molt burra, per què s'ha de ser molt burra o idiota per dir bestieses com aquesta sense enrojolir de vergonya.
"L'exministra d'Exteriors del Govern de José María Aznar entre 2002 i 2004, Ana Palacio, ha advertit aquest divendres sobre la irrupció de "nostàlgies", en referència als resultats de les eleccions del 24 de maig. "La nostàlgia pot ser Ada Colau o Podem amb la idea d'una arcàdia comunista feliç, o pot ser Isis amb una nostàlgia del segle XI", ha dit vinculant la victòria de la pot ser la futura alcaldessa de Barcelona al "Gran Califat" o al líder ultradretà francès Jean Marie Le Pen.
"És la nostàlgia del segle XIX, del món en què vivim solets", ha sostingut Palacio, que ha considerat que aquest sentiment segueix "latent". "Necessitem abordar la cohesió interna", ha afegit l'exministra, exvicepresidenta del Banc Mundial entre 2006 i 2008 i membre del Consell d'Estat. Palacio és una de les ponents de la segona jornada de la XXXI Reunió del Cercle d'Economia de Sitges, que ha comptat amb la presència de l'editor en cap d'Economia de Financial Times, Martin Wolf; el conseller delegat de Repsol, Josu Jon Imaz, o l'ex subsecretari d'Estat d'EUA James Steinberg. Palau s'ha referit a aquestes "nostàlgies", que al seu parer expliquen l'èxit de formacions com Podem, en demanar que es "interioritzi" com "propi" el projecte europeu.
En el debat, Palacio també ha discrepat amb el ministre d'Exteriors, José Manuel García Margallo, sobre el fet que Espanya hagi d'acollir les quotes de refugiats que demana la Unió Europea. "No és el mateix immigrants sense papers que refugiats", ha conclòs."

En resum, tot un exemple de la mena personal peperu que opina i pontifica, desbarra que desbarraràs. Ai senyor! que estranys i recaragolats que són els hereus polítics d'Aznar López.