27-S AUTONÒMIQUES


Aparentment tot passa molt de pressa, en un mateix dia compareix el President de la Generalitat, hi ha Consell d'Unió després del daltabaix, també els d'ERC, i compareixen altres persones de diferents partits polítics, tothom i diu la seva. La CUP de moment, calla, fent la seva feina de formigueta, com porta anys fent, sense grans escenificacions ni escarafalls, però que ningú s'enganyi, no avança res, el procès està encallat i se'ls hi ha escapat de les mans. No esperaven tants moviments inesperats malgrat pensàven que ho tenien tot previst. Però a aquestes alçades, encara continuen dient que tot va molt de pressa, que el procés és irrevocable, i més ara que s'han desfet de la rèmora d'Unio.
No se n'adonen que han fet tard, que ja ha passat el seu temps. Escoltant Artur Mas, torna a repetir la mateixa representació escènica, tal com va fer quan va fer allò de la "Llista Unitària". Òbviament, CDC dóna suport i els independentistes d'Unió faran plataforma en favor a ell. Esquerra també ha dit que farà una llista d'esquerres, intentant incloure-hi exsocialistes i, qui sap, si en repescarà d'altres moviments.
Tots aquests moviments arriben tard i serà un esforç inùtil, en política el control dels 'tempos' és molt important. Diuen i dic que Rajoy no ha entès res i que per això perdrà les properes eleccions, i segurament aixi serà, però Mas perdrà també les seves el 27-S, i amb ell, el sobiranisme, i aquestes eleccions que seràn la seva fi política, no seràn més que uns eleccions autonómiques més. 
Les havia d'haver convocat al seu moment, ara arriba tard i ha perdut i ens ha fet perdre molt de temps. En el cas d'eleccions el 27-S no votaré independència, no servirà de res i seria un vot inùtil, i tot per no haver-ho entès al seu moment. Más té un futur fotut, però com confón els seus desitjos amb la realitat és incapaç de veure-ho, ja diuen que no hi ha pitjor cec que el que no hi vol veure.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Mira, estos políticos son de miedo.
  Lo peor de todo este carajo es que entre ellos se odian...se odian.
  Más se la tiene jurada a ER porque ya le robó un par de ocasiones con el Tripartit...y los recuerdos en política no se olvidan.
  No se fian de ellos ni entre ellos.
  Ahora, mira como está el patio, el Junqueras formará otro partido unitario, para que Más no se coma el sólo si ha alguna victoria de por medio...
  No se llegará a nada porque Más no está por la labor, se está cagando en todo porque tiene que montar unas elecciones en las que no creé.
  Tengo curiosidad de ver como nos adeudamos más...

  ResponElimina
 2. això és un desori, són una colla d'incompetents, impresentables i inconscients, pagant nosaltres, això si.

  ResponElimina
 3. Em sap greu donar-te la raó.
  Sigui com sigui, les autonòmiques continuaran sent autonòmiques, es facin com es facin les llistes. Sobre el que hi hagi després, no espero gaires sorpreses. Més bla, bla, bla.
  Potser amb el temps...

  ResponElimina
 4. Penso que encertes el diagnòstic. Jo tampoc no votaré independència perquè no hi crec, però evidentment aquestes són unes eleccions autonòmiques.
  És curiós que, quan els electors decidim trencar el bipartidisme, Mas proposi unipartidisme. No ha entès res, i ja és hora que plegui després d'haver fet tan de mal al país que es veu que estima.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada