ÚLTIMS ESCRITS
latest

dijous, 18 de juny de 2015

DE TUITS ESBORRATS, o NO ESBORRATS


El diario.es fa avenços de noticies que els que no hi estàn abonats fins al cap d'unes hores no els poden llegir. Aquest matí n'hi havia un d'inquietant: 
ANTONIO CARMONA ESBORRA ELS SEUS TUITS DOS DIES ABANS DE L'ESCLAT DEL CAS ZAPATA.
La noticia era molt preocupant, atès venia a dir-nos sense dir-ho, que Carmona sabia lo de Zapata dos dies abans que no explotés la noticia dels seus tuis que li han acabat costant la dimissió, i volia dir que algu l'havia informat, ara que hi ha mitja Espanya rastrejants tuits dels altres per perjudicar-los i l'altra mitja esborrant els propis per no veure's perjudicats. 

Però ha estat un miratge, el mateix el diario.es desmenteix la primigènia informació, aclarant que el que Carmona havia esborrat eren els tuits de la seva capanya electoral madrilenya.

És el que té voler donar la noticia abans que els altres, que pots ficar la pota, i això és el que han fet els de el diario.es, possiblement el digital més serios i rigorós del tots. Escolar és dels pocs periodistes que m'en refio.
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Como dice su programa

    pim, pam , pum , proyecto....borrado
    Eso quiere decir que no está seguro ni de lo que escribe. Como todos los políticos, otra rémora engalanada.

    ResponElimina
  2. NOMÉS ELS TUITS DE LA CAPANYA ELECTORAL, Miquel, per si de cas, suposo, de fet, els tenim a tots enfeinats esborrant tuits per si de cas.

    ResponElimina