MOUNTAIN VIEWDe les 266 visites que porta aquest bloc avui a les 9:45, 249 venen de Mountain View i d'una IP que em remet a Googlebot.com. Aixó que passa de tant en tant, i sol durar un dia o com a molt dos, en que una munió de gent visita el teu bloc per una foto determinada o un escrit en concret, fa ja més d'una setmana que dura i se'n va cap les 800/900 visites diaries, totes des de Mountain View, a California. El nexe en comú de totes aquestes visites té com a objectiu el bloc en si, no un escrit determinat, i francament no ho entenc que hi fan tants californians en un bloc en català, si és que són californians, per què aixo de les IP té molts viaranys inescrutables com els camins del senyor.
Explico aixó de Mountain view perquè aquest adreça IP he vist que té preocupats a altres blocaires en questions com ciberatacs o espìonatge, però tots els textos són en anglès, i el traductor de l'anglès al català o castellà, francament, funciona com el cul. Per cert. Mountain View és a Silicon Valley on hi té la seva seu Google, i la pista Googlebot.
Comparteix:  

Comentaris

 1. coñoooooooooooooooooooo...¿ a qué serás el objetivo de un ataque cibernérrrnerrrtico proveniente del Alto Aragón vía Silicón Valley ?
  Ojorrrr ¡¡¡

  ResponElimina
 2. Més aviat serà un atac de la T.I.A.

  ResponElimina
 3. Y eso de google ¿que es?

  ResponElimina
 4. el gran hermano que todo lo controla.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada