ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimarts, 14 de juliol de 2015

A VOLTES AMB LA LLISTA


Catalunya is different i no Spain com va encunyar Fraga. On sinó a Catalunya es por organitzar un esperpent com el de la llista, o les llistes, per que la capacitat de ridícul dels nostres polítics no te límits. Tenim la Llista amb el President Mas, la Llista sense el President Mas, La Llista amb el President Mas pero no massa, La Llista amb del President Mas sense el President Mas però com si hi fos pero que no es noti.  La llista de la societat civil, la Llista de la societat. La llista d'en Mas i Junqueras amb la societat civil al darrere, la Llista d'en Mas i Junqueras i la societat civil al costat dret, la Llista d'en Mas i Junqueras i la societat civil a l'esquerra, la Llista....... dels ximples. la llista dels simples. I a propòsit: Que és o s'entén per societat civil? la que no és Militar?
« PREV
NEXT »

8 comentaris

 1. Yo quiero la de la Sociedad Incivil ¡¡

  ResponElimina
 2. Doncs sí, comencen a cansar( i molt) però els haurem de suportar estoicament.

  ResponElimina
 3. Si no volen polítics que facin una rifa entre els ciutadans, a l'estil del que deuen fer per triar els responsables de les taules electorals, i els que els toqui, a governar... total...

  He de dir que en alguna ocasió havíem triat càrrecs a l'escola per aquest sistema i teníem molts sorpreses, els qui els volien no servien i els qui no ho volien, però els tocava, funcionaven bé.

  ResponElimina
 4. Loreto, és que jo ja no se -Si vaig a votar - a qui estic votant, amb això de la llista ja m'he perdut.

  ResponElimina
 5. Júlia, es que s'han begut l'enteniment, tots tenen por de perdre i per això s'aixopliuguen SOTA AQUESTA LLISTA ÚNICA, i després què? a barallarse entre ells l'endemà mateix de guanyar? les eleccions, per què aquests no es poden veure l'un a l'altre i malfien entre ells. Tot plegat una olla de grills, que francament, cansa i molt.

  ResponElimina
 6. MIQUEL, la societat incivil que és, la civil sense guardia civil?

  ResponElimina
 7. A mi más que una lista, me parece una perdida de tiempo, energías y dineros que bien pudieran emplearse para cosas de más provecho. Seria bueno recordarles a muchos el significado de la palabra política. Pasamos buenos ratos echando pan a los patos... dicen por aquí por cosas similares...

  ResponElimina
 8. TEMUJIN, yo es que esto de la lista esta no lo entiendo. pero me suena a tomadura de pelo.

  ResponElimina