L'alcalde de Villares del Saz (Conca), José Luis Valladolid Lucas (PP), ha anomenat "puta barata" a la portaveu del PSOE de Castella-la Manxa, Cristina Maestre, en el compte de Facebook d'un diari digital. En un comentari a una notícia publicada sobre unes declaracions que ha fet aquest dissabte Cristina Maestre, Valladolid ha asseverat en el compte de Facebook d'un diari digital: "Que diu aquesta puta barata podemita hipòcrita(*). El que passa és que portàveu quatre anys sense robar i sense col·locar a dit a tots els llepapolles del PSOE". Es un calentón del que despres es disculparà dient que no volia dir això. que ho han tret de context i possiblement n'acabarà culpant a la premsa. 
Guillermo Zapata quan va escriure els tuits ofensius que li han costat el càrrec ni tan sols pensava que algun dia arribaria a la política municipal i menys de l'Ajuntament de Madrid, però va deixar el càrrec. Ho farà l'alcalde de Villares del Saz?
És el poblema de Facebook o Twitter, la immediatesa del text publicat que fa que puguis ser Shakespeare o un brètol hoolligan en un moment depén de com vagis de calent, és la traïcio del subconscient, de la nova identitat digital, aquí no hi ha lloc per revisar el text, es tecleja compulsivament, s'envia i ja s'ha embolicat la troca. Sembla mentida que una i altra i altra i altra vegada hi vagin caient, ahir José Luis Valladolid, fa uns dies o anys Guillermo Zapata i cada dia un polític o personalitat cau en aquest error, és el descontrol de l'inconscient, en el fons, el retrat en 140 caràcters d'un personatge amb totes les seves miseries.


(*) Menystenir als de Podemos dient-els-hi Podemitas deu ser una consigna dins el Pp i opinadors profesionals? del seu pal en les tertùlies televisives o radiofóniques mesetàries, ho empren sovint.