Mossèn Fernández Díaz ha carregat avui contra Guardiola: "Va jugar en la selecció per interès crematístic" - L'encara inexplicablement ministre de l'Interior assegura que l'exentrenador del Barcelona va jugar en la selecció només per diners També critica que Guardiola pugui entrar en política i al mateix temps sigui entrenador: "no es pot estar en missa i repicant". 
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha carregat aquest dimarts contra l'exjugador i exentrenador del Barcelona FC Pep Guardiola per sumar-se, en l'últim lloc, a la candidatura independentista a les eleccions catalanes, i l'ha acusat d'haver jugat i "triomfat "en la selecció espanyola de futbol només per diners.

Segons Fernández Díaz, qualsevol pot dedicar-se a la política, però el cas de Guardiola, avui entrenador del Bayern de Munic, li sembla "bastant trist i lamentable" perquè "no es pot estar en missa i repicant", és a dir, entrar en política i al mateix temps mantenir com entrenador de l'equip alemany.
"Veiem que es treuen la careta i gent que ha jugat i ha triomfat amb la selecció espanyola de futbol veiem que anava segurament no per interès patriòtic, sinó per interès crematístic, perquè hi ha persones que el déu que tenen és el dels diners", ha deixat anar el ministre en una entrevista a la Cadena COPE recollida per Europa Press.

Guardiola anirà en l'últim lloc de la llista que han pactat CDC i ERC per a les eleccions del 27 de setembre, però ha deixat clar que volen mantenir-se en el seu lloc de treball i no té intenció de ser diputat al Parlament. Així, Fernández Díaz ha distingit aquest cas del de qualsevol altra persona, exentrenador o no, que vulgui dedicar-se a la política, "una noble activitat" per vocació de servei públic i voluntat de servir al bé comú.



I aquest home que cada vegada està pitjor, afectat per la pròpia incompetencia en ocupar el càrrec que ocupa que li va gran, a banda que barrejar conceptes, en el cas d'en Pep comet un error garrafal: no es pot renunciar a jugar amb la selecció espanyola d'Espanya, és obligatori, sinó, el jugador és inhabilitat per jugar en el seu equip, i aixó fins i tot un semovent no equí ho sap. Quan es barreja rabia i ignorància, passen aquestes coses. Aquest home està malalt, necesita un psiquiatre urgentment.