ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

EL MOSSÈN CONTRA GUARDIOLA

Mossèn Fernández Díaz ha carregat avui contra Guardiola: "Va jugar en la selecció per interès crematístic" - L'encara inexplicablement ministre de l'Interior assegura que l'exentrenador del Barcelona va jugar en la selecció només per diners També critica que Guardiola pugui entrar en política i al mateix temps sigui entrenador: "no es pot estar en missa i repicant". 
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha carregat aquest dimarts contra l'exjugador i exentrenador del Barcelona FC Pep Guardiola per sumar-se, en l'últim lloc, a la candidatura independentista a les eleccions catalanes, i l'ha acusat d'haver jugat i "triomfat "en la selecció espanyola de futbol només per diners.

Segons Fernández Díaz, qualsevol pot dedicar-se a la política, però el cas de Guardiola, avui entrenador del Bayern de Munic, li sembla "bastant trist i lamentable" perquè "no es pot estar en missa i repicant", és a dir, entrar en política i al mateix temps mantenir com entrenador de l'equip alemany.
"Veiem que es treuen la careta i gent que ha jugat i ha triomfat amb la selecció espanyola de futbol veiem que anava segurament no per interès patriòtic, sinó per interès crematístic, perquè hi ha persones que el déu que tenen és el dels diners", ha deixat anar el ministre en una entrevista a la Cadena COPE recollida per Europa Press.

Guardiola anirà en l'últim lloc de la llista que han pactat CDC i ERC per a les eleccions del 27 de setembre, però ha deixat clar que volen mantenir-se en el seu lloc de treball i no té intenció de ser diputat al Parlament. Així, Fernández Díaz ha distingit aquest cas del de qualsevol altra persona, exentrenador o no, que vulgui dedicar-se a la política, "una noble activitat" per vocació de servei públic i voluntat de servir al bé comú.



I aquest home que cada vegada està pitjor, afectat per la pròpia incompetencia en ocupar el càrrec que ocupa que li va gran, a banda que barrejar conceptes, en el cas d'en Pep comet un error garrafal: no es pot renunciar a jugar amb la selecció espanyola d'Espanya, és obligatori, sinó, el jugador és inhabilitat per jugar en el seu equip, i aixó fins i tot un semovent no equí ho sap. Quan es barreja rabia i ignorància, passen aquestes coses. Aquest home està malalt, necesita un psiquiatre urgentment.


Publica un comentari a l'entrada

13 Comentaris

  1. Ho sento molt, però crec que aquest home "no hi toca" Molts jugadors juguen amb "La roja" per "calés" no tan sols en Guardiola. El que passa que si és neguen els hi cau un "puro "i prefereixen els calés, això no ho diu. Pel que fa a fa la política no hi veig cap raó perquè ell no ho pugui fer. Com tothom, o es pensa que només ell pot ser ministre.

    ResponElimina
  2. Aún espero que los 600.000 euros que cobraron todos lo que ganaron el mundal en Sudáfrica los traspasen a un banco español.
    Ni tan siquiera el entrenador de turno los ha movido de allí...
    De eso no habla nadie, ni Casillas , ni Piqué, ni Sergio ramos...ni el Del Bosque...Nadie.

    ResponElimina
  3. No entenc com foten un futbolista defraudador a la llista, encara que veient com va la llista tot és possible. Ja veurem com van els resultats electorals, però jo diria que la jugada del Mas no anirà bé. En tot cas en Guardiola no cal que pateixi, perquè no sortirà escollit diputat. Tal com ho veig, és possible que no surtin més de 20 o 30 diputats.

    ResponElimina
  4. se'ls ha oblidat declarar-ho Miquel, Marqiués inclós.

    ResponElimina
  5. lo de defraudador Lluís no ho sé, però si va l'ùltim és precisanment per no sortit escollit. Com tu no tinc gens clar que tot això de la llista funcioni.

    ResponElimina
  6. El único que tributo los beneficios del del Mundial en España fue el entrenador Del Bosque.
    Y si Guardiola quiere apoyar lo que sea, que lo apoye. Entrenar un equipo de fútbol no lo veo yo mérito ninguno, la verdad.

    Para todo el tema propagandistico del futbol, yo tengo mi slogam personal.

    -futbol + panceta

    ResponElimina
  7. Mérito para el tema político, me refiero

    ResponElimina

  8. -futbol + panceta + cervecita.

    saludos

    ResponElimina
  9. Pues yo aun veo más mérito ser un entrenador de futbol que ser político.
    Político + más "cubata" en la cafereria= 3 euros
    Si Francesc, si t'hi negas es pitjot, creo que a un jugador basc ja li va pasar alguna cosa semblant.

    ResponElimina
  10. No bho recordo Josep, pero hi ha l'obligació de jugar amb la selecció espanyola si ets convocat.

    ResponElimina
  11. No bho recordo Josep, pero hi ha l'obligació de jugar amb la selecció espanyola si ets convocat.

    ResponElimina
  12. Doncs em treus un pes de sobre. Com que sóc antifutbol convençuda, no ho sabia això que els obligaven a jugar amb la selecció. Començava a pensar que el ministre aquest tenia raó... de fet, encara que és pecat dir-ho, en Guardiola no em cau gens bé, suposo que m'havia deixat portar per sentiments personals.

    ResponElimina
  13. es una mica pesadet Loreto, molt messiànic i trascendental, però cadascú es cadascú, i els futbolistes si, es obligatori anar-hi si et convoquen, a banda que son ingressos extres que sempre van bé, 600 mil euros de prima per guanyar el mundial de sudÀfrica no esà malament.

    ResponElimina