Per entendre les claus de l'afer entre Grecia i la UE, caldria recorrer a Huxley que ja donava per fet que la veritat realment s’ofegaria en un allau d’informació impossible de digerir per als ciutadans, que cada vegada sabrien més sobre menys coses, acompanyat de la manipulació obscena i permanent de la premsa i els polítics. I molt d'aixó hi ha en la informació que estem rebent, que ens estan bombardejant sobre Grecia, i el desastre que és com a pais, i Tsipras i Varoufakis com uns venedors de fum inconsistents que han abocat el seu pais a aquest atzucac.
A banda de recordar que si Grecia està on està i com està és en gran part per culpa dels Alemanys, la troika i els homes de negre que no hi havien d'haver anat mai, i que prou negoci i varen fer mentre els va convenir; de com els varen ajudar a maquillar els números per què poguessin ingressar a l'euro, i els varen rescatar no a ells sinó als seus bancs per cobrir els seus interessos, en el rerefons, el que succeeix és que l'atac a Syriza, es a Podemos, és l'enemic a qui s'ataca, a qui es vol culpabilitzar de tots els mals, sobre tot Mariano Rajoy i la resta de ministres del seu malgovern, començant per Leman Brothers de Guindos.
A la troika mai els ha caigut bé Syriza i des del primer moment han anat a per ells, com li va passar a Mario Conde, en no ser banquer, per tant dels seus i Syriza. no es digueu-li casta o sia dels seus, dels que es vanten de ser demòcrates i no són és que vulgars homínids roins, mesquins i miserables. Rajoy està obssessionat amb Podemos de cara al novembre i no veu res més que atacar-los com sigui i en Grecia té la gran excusa.

Malauradament, em temo que diumenge el NO no guanyarà a Grecia, i serà una llàstima, perdrà Tsipras, perdrà Grecia i sobretot perdrà Europa.