Pels qui no estiguin al corrent, Ester Quintana segons Felip Puig, és aquella senyora pocasolta que es va buidar un ull per culpar als mossos d'haverla deixat bornia. Malauradament no va ser així pero gairebe ho semblava de la manera que Felip Puig al seu dia va mentir en més d'una ocasió negant els fets que varen propiciar que una pilota de goma impactes a l'ull de la senyora Quintana, negant primer que on deia ella que l'havien disparat hi haguessin mossos i negant després que aquests haguessin disparat malgrat ser en el lloc on ella deia i ell abans havia negat.
Ahir, per primera vegada l'advocada d'un dels mossos imputats va reconèixer que va perdre un ull per culpa d'una arma policial. 


"Si Felip Puig tingués una mica de dignitat, dimitiria immediatament", o potser hauria de ser cessat pel President, per mentider, que no es nou en el personatge, n'ès el rei de mentir i del cinisme, però aquesta vegada, l'han enxampat. He dit que dimitis si tingués una mica de dignitat, il·lús de mi, no en té ni li consta i el President tampoc el pot cessar, perque com hi és pero no hi és sense ser-hi amb això de la llista del 27-S, no sap no contesta.
El cas d'Esther Quintana és una vergonya, una mostra de com de perversa és l'administració, l'Estat, que nomès és per fotre als ciutadans, com s'ha vist en aquest i altres casos.