Pablo Casado, flamant vicesecretari de comunicació del PP i una de les joves promeses d'aquest partit, ha aconseguit una triple pirueta al voler utilitzar la crisi grega en clau electoral espanyola: ha mentit, ha fet el ridícul i ha indignat el Govern grec. Casado participava ahir dimarts als cursos d'estiu de la Complutense a El Escorial i va afirmar que després de la imposició del corralito a Grècia s'ha desfermat en aquest país "una onada d'atracaments i violència inusitada", una falsedat que ha desmentit el Ministeri de Seguretat al Ciutadà grec (Ministeri d'Interior) a la cadena de televisió 'La Sexta' que va mostrar la seva indignació i una acusació que no ha pogut comprovar cap dels periodistes estrangers desplaçats a Atenes per seguir la crisi grega. Simplement per què Casado s'ho ha inventat, ha mentit.

El PP creu haver trobat en la crisi grega l'argument perfecte per convèncer els espanyols que si guanya l'esquerra, i concretament Podemos, a Espanya passarà el mateix que al país hel·lè, amb corralito, misèria i, segons Casado, també violència. El portaveu del PP ha assegurat que "Podemos no sortirà ben parat perquè s'està equiparant amb un partit que ha portat els grecs a anar al caixer automàtic i no poder treure els seus estalvis, que ha anat a una situació en la qual els pensionistes pot ser que no cobrin les seves pensions, en què els bancs segueixen tancats des de fa molt temps, en la que s'han escapat desenes de milers d'estalvis i fins i tot que els grecs se'ls han ficat en el matalàs deslligant una onada d'atracaments i violència inusitada.

Després ho ha volgut arreglar dient que li semblava haver-ho llegit a l'ABC, i és ja nomes per aixo que hauria de dimitir, de plegar,  ell i la bleda de la Levy, una altra que tal. Un individuu que es creu o li sembla creure's una informació de l'ABC ha de plegar, per beneit; hauria de saber que ABC no ha publicat mai en la seva llarga i sinistra història cap noticia certa, sense ser manipulada tendenciosament abans, i a més a més en aquest cas ni ABC ha gosat publicar una barbaritat com la que s'ha inventat Pablo Casado. De fet, els qui l'hagin seguit a les seves intervencions a la Sexta com a tertulià no crec els hagi sorprés, allí ja mostrava tots els símptomes de mentider compulsiu, que va crec en l'ADN dels del Pp, com Hernando, Gonzalez Pons o De Cospedal, que són mentiders compulsius, dels qui es diu que una vegada que varen dir una veritat varen enrojolir de vergonya, i deu ser cert,

Pablo Casado o Andrea Levy volien que fossin una nova imatge més moderna i sana del Pp, i no són més que el mateix somriure cínic de l'ancien regime, un somriure de dentífrici, més fals que un 'duru sevillano'. Tenen un somriure Franc, és cert.... de Franco.