La noticia és terrible, fins i tot se n'ha fet ressó el Wall Street Journal, i Collonades, és el acabose, el desideratum, pitjor que el tancament de Vinçon o la Montserratina o que el barrut holandes sigui assessor del Barça si el Laporta guanya les eleccions a can Barça. Es tracte d'una noticia que pot crear molts traumes irreparables a moltíssims ciutadans, entre ells la Vane, la meva filla mitjana.


Milions de persones a tot el món, addictes a petar amb els dits les bombolles de plàstic, corren el risc de patir un dolorosíssim síndrome d'abstinència. 

Sealed Air, empresa que ven plàstic de bombolles per embalatge des de 1960 ha anunciat que, a partir d'ara, canvien el seu model de producció. El plàstic serà fabricat sense aire dins, i les empreses que el comprin per als seus embalatges les ompliran en les seves instal·lacions amb un inflador especial. Això no seria un problema per als addictes, però resulta que així les bombolles no queden segellades, sinó interconnectades entre elles, de manera que, quan es vulgui rebentar una, l'aire simplement es traslladarà a les bombolles contigües, sense produir cap tipus de " ¡PLOP! ".

Menys mal que hi ha qui vetlla pels ciutadans i ciutadanes afectats per la síndrome de no esclafar bombolles, poden probar: el simulador de bombolles d'aire.

SI, JA SÉ QUE NO ÉS EL MATEIX,PERÒ ÉS L'UNICA SOLUCIÓ QUE ELS HI PUC OFERIR, DE MOMENT.