DE L'EXPERIÈNCIA


Ja vaig explicar l'altre dia que m'he apartat de Facebook i que per mandra no m'havia donat de baixa, però s'em va oblidar donar de baixa el correu electrònic on rebo els missatges que m'envien per fer-me saber si algú canvia la caràtula del seu face, publica alguna cosa o és el cumple de no sé qui. 
Ho vaig fer de l'ordinador, però en el mòvil em seguien arribant aquests missatges, i clar, si als missatges de Movistar i els de Whatsupp hi afegim els del feisbuc és un conyàs. No tenia ni idea de com s'esborraba el feisbuc i llavors se m'ha acudit tirar de nét, com el tinc a casa juntament amb l'avi, i l'avi per això no em serveix, li he dit al Roberto displicentment: A veure si m'esborres el feisbuc del mòvil! 
Menys de deu segons ha trigat el paio en esborrar-ho, i ara fins i tot jo se com es fa. Aquesta és la experiencia dels grans vers el jovent, o com diu Fuster en aquest aforisme:

820.- La gent gran ha tingut sempre la propensió a inculcar als joves un repertori de consells i de nocions que unicament són vàlids, i precisament, per a la gent gran. 

2 comentaris:

  1. Dime como se haceeeeeeeeeeeeeeee ¡¡¡¡
    porfa

    ResponElimina
  2. Es molt fàcil, fins i tot el meu net ho sap fer..... ¡Que vingui el meu net!

    .....apretes l'icona que vulguis esborrar i et sortiràn dues opcions, la d'esborrar o la de seguir, apretes la d'esborrar i ja está.

    ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.