DEIXADESA ELÈCTRICAL'Agost és tranquil a la catosfera, aquí hi ha molt personal de vacances que abandona la seva feina blocaire temporalment, almenys fins setembre. Però aquí queda servidor per denunciar la deixadesa de Fecsa-Endesa. El pal que aguantaba el cable de la corrent que veieu a la fotografia va caure quan la ventada del desembre, si del més de desembre passat, i encara resta igual amb el perill que comporta vuit mesos després. 

És al camí que va de La Font Freda a Colobrers fins a dalt al pla de la calma on hi ha la fàbrica de vidre a Castellar del Vallès.
Un dia d'aquests Fecsa-Endesa ens dirà que han guanyat no sé quants milions en l'exercici anterior i que ens apugen l'indesxifrable rebut de la llum amb la connivència del Govern de torn. D'acord, no ho podem evitar, però almenys que facin la seva feina de manteniment, aqui hi ha un perill de que algú prengui mal, o una guspira cali de nou foc al bosc.

Comparteix:  

Comentaris

  1. Això ho he vist... Però reconec que, en veure el títol del post, em pensava que parlaves del candidat de "Junts pel Mas" en Germà Bel, que es va oblidar de posar al Curriculum que és conseller d'Endesa.

    ResponElimina
  2. No ho sabia, saps, aixó de la llista no em treu el son i ni tan sols sabia que hi anava Germà Bel. La veritat es que nomès sé que hi ha Romeva a L'1 Mas al 4 i Junqueras al 5.

    ResponElimina
  3. La Forcades també va a la llista d'en MAS? més que una llista semblarà el camarot dels germans Marx.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada