ÚLTIMS ESCRITS
latest

diumenge, 2 d’agost de 2015

CECIL I EL SEU GERMÀ


A vegades hi ha noticies que escapen a la seva dimensio estricta i es transformen en virals, que en diuen ara. Una d'elles, potser per què som a l'estiu o per que la gent cada vegada és més immadura i inconsistent i és perd en defensar foteses, és la del dentista Walter Palmer, l'home que va pagar 50 mil euros per matar al lleó Cecil a Zimbabue. A l'home li han dit de tot menos bonico i fins i tot expliquen que ha hagut de tancar el seu negoci. 
El seu crim, el seu delicte, pagar per matar a un lleó, que deu ser això, el fet de pagar; al germa de Cecil, Jericó, l'han matat uns furtius sense pagar ni cinc, com passa a l'Àfrica cada dos per tres, caçadors furtius i no tan furtius, que a Àfrica és ple de funcionaris egicpis, cacen lleons, elefants, rinoceronts i altres animals i ningú s'en preocupa, a banda de la cacera diaria de l'home que és un altre esport molt practicat.

CECIL I EL SEU GERMÀ
Però clar, això no importa potser per la pròpia rutina de que pasa cada dia, mentre que no és habitual que un caçador pagui 50 mil euros per matar un lleó, aquest ha de ser el delicte de Walter Palmer, pagar per matar a un lleó quan podia haver-ho fet gratis. És ben cert que el numero de gilipuà que s'avorreix, a l'estiu augmenta exponencialment. Qui poca feina té el lleó pentina.
« PREV
NEXT »

3 comentaris

  1. este si que es un animal de verdad...

    ResponElimina
  2. Tens raó, però almenys la gent ha reaccionat... encara que no servirà de res

    ResponElimina
  3. Loreto: La caça major mou molts diners a l'Africa i porta molt turisme, els Rinoceronts els cacen per la banya que diuen té poders afrodisíacs, els elefants pel marfil, etc etc , i axò passa ca dia, nomès QUE A AQUEST DENTISTA li ha tocat el rebre, més que res per què som a l'estiu. FIXA'T QUE UNS FURTIUS HAN MATAT A JERICÓ el seu germa i gairebé ja ni se n'ha parlat.

    ResponElimina