GENERACIÓ DIGITAL


Anys ençà, el dit era un apèndix que servia per assenyalar, fer burilles davant del semàfor en vermell, alçar-lo irat, o designar un President de Govern. Però això era abans, ara tot fu nciona amb el dit, i la generació digital cau de vegades en descol·locacions temporals de la visualització de les coses. 

Ahir a la tarda miràvem en el mòbil del meu germà petit, fotos que havia fet en la seva estada al Cap de Gata a Almeria, aleshores, per què el pare ho puguès veure millor vaig anar a l'ordinador a 'mis imágenes' on es veuen més grans, i, a continuació parlant de camins i pistes cercant el GR-92 en aparèixer en pantalla a 'mis imágenes' els mapes, al meu germà, inconscientment, m'el vaig trobar intentar lliscar les imatges de la pantalla de l'ordinador amb el dit. 

Un homínid analògic, això mai ho faria.


4 comentaris:

 1. Aquesta és bona.
  Todo cambia tan deprisa que no nos hacemos a la idea porque nos arrastra continuamente.
  O esto , o quedarte arrinconado con el tam-tam.

  ResponElimina
 2. hi ha una opcio intermija Miquel, agafar de tot lo nou que va sortint el que ens sembli útil i interessant i defugir de les foteses superficials.

  ResponElimina
 3. Estoy de acuerdo contigo Francesc, no se puede estar "a la última" en todo, es caro e innecesario

  ResponElimina
 4. Daniel, es que además ahora todo va muy deprisa, y de juguetitos digitales salen cada día de nuevos. Y no te digo APP's para el móvil.

  ResponElimina