GENERACIÓ DIGITAL


Anys ençà, el dit era un apèndix que servia per assenyalar, fer burilles davant del semàfor en vermell, alçar-lo irat, o designar un President de Govern. Però això era abans, ara tot fu nciona amb el dit, i la generació digital cau de vegades en descol·locacions temporals de la visualització de les coses. 

Ahir a la tarda miràvem en el mòbil del meu germà petit, fotos que havia fet en la seva estada al Cap de Gata a Almeria, aleshores, per què el pare ho puguès veure millor vaig anar a l'ordinador a 'mis imágenes' on es veuen més grans, i, a continuació parlant de camins i pistes cercant el GR-92 en aparèixer en pantalla a 'mis imágenes' els mapes, al meu germà, inconscientment, m'el vaig trobar intentar lliscar les imatges de la pantalla de l'ordinador amb el dit. 

Un homínid analògic, això mai ho faria.


Comparteix:  

Comentaris

 1. Aquesta és bona.
  Todo cambia tan deprisa que no nos hacemos a la idea porque nos arrastra continuamente.
  O esto , o quedarte arrinconado con el tam-tam.

  ResponElimina
 2. hi ha una opcio intermija Miquel, agafar de tot lo nou que va sortint el que ens sembli útil i interessant i defugir de les foteses superficials.

  ResponElimina
 3. Estoy de acuerdo contigo Francesc, no se puede estar "a la última" en todo, es caro e innecesario

  ResponElimina
 4. Daniel, es que además ahora todo va muy deprisa, y de juguetitos digitales salen cada día de nuevos. Y no te digo APP's para el móvil.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada