"Vivim i ens morim i tota la resta és una il·lusió. Són bestieses típiques de ties passives sobre els sentiments i la sensibilitat. Merda emocional subjectiva inventada. L'ànima no existeix. Déu no existeix. Només existeixen les decisions, la malaltia i la mort. "
.
"Quan va deixar el futur de ser una promesa per convertir-se en una amenaça?"
.
"Ens han ensenyat a fer el correcte. A no cometre errors. Suposo que com més gran sembli l'error, més possibilitats tindré de trencar amb tot i començar una vida de veritat. "
.
"Un es pot suïcidar de mil formes diferents sense morir-se de veritat."
.
"- Quan comprenguis-diu Brandy-que el que estàs explicant no és més que una història. Que ja no està passant. Quan comprenguis que la història que estàs explicant no són més que un grapat de paraules, quan puguis arrugarla i llençar el teu passat a la paperera, llavors decidirem qui seràs a partir d'ara."
,
"L'art mai neix de la felicitat."
.
"No vull que acceptis el món tal com és. Vull que te l'inventis. Vull que tinguis aquest talent. Crear la teva pròpia realitat. "
.
"Les mateixes lleis que ens mantenen fora de perill ens condemnen a l'avorriment."
.
"I què passa si la realitat no és res més que una malaltia?"
.
"Ja veu vostè, la vida només va bé o va malament durant una estona. I després comença a anar d'una altra manera. "
.
"Només amb veure algú que porta un pegat a l'ull, ja t'entren ganes de mirar. Per veure si és de mentida. O per veure l'horror que hi ha sota. "
.
"Si pogués entrenar-se per usar solament el tronc cerebral estaria curada. Estaria en algun lloc més enllà de la felicitat i la tristesa. No es veuen peixos agonitzant per canvis salvatges d'estat d'ànim. Les esponges mai tenen un mal dia. "


Frases i Cites de Chuck Palahniuk