NINGÚ NAIDE I L'ESBORRAT


Fa ja temps que no entro al meu compte de twitter que es diu l'esborrat, encara que no m'he acabat d'esborrar, no recordo la contrasenya i de fet m'ès igual, per a mi ja no existeix. I amb Facebook he fet el mateix, avui he tret la foto meva amb el tumilet, i el compte es diu ningú naide, i així es quedarà. Curiós que un dels escrits que he publicat amb mes visites és: 'com donar-se de baixa de facebook', però és que a mi em fa mandra i de fet m'es igual, com també he esborrat l'enllaç al meu correu, allí és quedarà, més ignorat que UPyD a l'hora de rebre un vot. Ja us ho fareu, ho sento pero m'avorreix ço del feisbuc i nomès dona que problemes i crea mals entesos. Desbarrar doncs, quedarà circumscrit als blocs, on m'hi sento cómode i de moment no m'en penso esborrar.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Me pusieron en el piu-piu para que el nombre de Totbarcelona no se lo llevaran. No lo he usado nunca y no lo pienso hacer.
  Y el cara-libro lo uso sólo para contactar con mi familia en Italia, sobrinas y demás. Me tienen actualizado de toooooodo lo que hacen, de que si van a la pelu, de que si tienen novio nuevo, de que si se come bien en la Tarántula o en la Fogazza....
  Siempre les digo que es de idiotas poner todo lo que hacen y con quien, pero insisten.
  Por lo demás sigo con esto del bloc porque gracias a él descubro cosas nuevas e interesantes de Barcelona y aledaños. También te diré que los hay insufribles, como todo.
  Un abrazo

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada