BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » NOU ANYS!

NOU ANYS!

- Francesc Puigcarbó - dimecres, 26 d’agost de 2015 - 26.8.15

- foto:Miquel Cartisano - 

El dia 26 d'agost de l'any 2006, o sia abans d'ahir, vaig escriure el primer i timid comentari en aquest blog. No pasarà a la història, però apuntaba ja al que havia de venir, amb el seu: robando, robando!.
Des d'aleshores, he estat nou anys donant la tabarra cada dia i canviant plantilles una rere l'altre: 5593 escrits publicats, 28.000 comentaris i 438.000 visites..., és el resultat en numeros, però hi ha tambè totes aquelles petites coses que el bloc m'ha donat en el dia a dia durant aquests anys,  i penso seguir donant la tabarra uns quants més i vosaltres que ho llegiu. Gràcies!, a tots, moltes gràcies! Salut!


SHARE

- Francesc Puigcarbó

10 Comentaris :

 1. Cony ¡¡¡¡ que guapo has salido ¡¡¡¡¡
  Quizá, tu duración en este mercado tan complejo de los blocs, se deba a que no eres tan intransigente como a veces nos pretendes hacer creer.
  Tus incursiones de Ciorán nos ponen en nuestro lugar (eso es bueno), y tus opiniones, aunque en algunas no estemos de acuerdo, hacen pensar.
  Otra cualidad que he de resaltar es que no eres fanático (talibán se dice ahora), y que estás dispuesto a escuchar opiniones contrapuestas (eso no es fácil de ver por los blocs).
  Te deseo todo el bien, y que continues con ese espíritu joven de mantenerte informado.
  Nos debemos una visitita de almuerzo.
  FELICITATS ¡¡¡¡¡¡
  PD: Para el libro de reclamaciones :
  Estoy hasta la moña de que cada vez que encuentro agradable la plantilla, venga tu ingenio de niño pequeño para mandarla al traste y poner otra nueva.
  Niño ¡¡¡¡ estate quieto ¡¡¡ leñe ¡¡¡

  Salut ¡

  ResponElimina
 2. Jo en faré onze per l'octubre, tot ha canviat però endav.ant

  ResponElimina
 3. Sobre la plantilla, amb Miquel, m'agrada que tot conservi l'aparença inicial, em torno conservadora en moltes coses...

  ResponElimina
 4. Un "veteranu" de debò! Moltes felicitats, i premi a la constància.

  ResponElimina
 5. Per molts anys, Francesc. La persistència -com la de la retina i el cinema- és companya de la "realitat" que bastim a través de la xarxa. Encertats o no, pel cap baix ens fem companyia. Que duri!

  ResponElimina
 6. más bonico que un san Luis, Miquel, la foto es teva, tu sabrás. Una mica talibá si sóc, amb els de Roma, no ho puc evitar, pero tambè es cert que amb continc és ara que abans, deu ser com afirma Júlia que m'estic tornant més conservador.
  Quan a lo de canviat les plantilles, és només una questió d'estética i tambè d'innovació i per què no dir-ho, avorrment, i això em distreu....

  salut

  ResponElimina
 7. ostres Miquel, m'ha sortir la resposta al teu comentari com anómim., això és de novell.

  ResponElimina
 8. 11 anys Júlia!. Diria que després del Toni Ibañez, araToni Ros, ET FA LA MÉS VETERANA, ep! com a blocaire o blocairesa.
  Quan a tornarse conservardor, jo vaig al revès, sóc més revolucionari i radical ara que abans.

  ResponElimina
 9. gracies Salvador, tu em sembla en portes deu d'anys si no vaig errat.

  salut

  ResponElimina
 10. Gràcies Enric , el mateix et dic, que duri dura.

  ResponElimina