ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimecres, 16 de setembre de 2015

MIGRANTS DE PRIMERA


De la mateixa manera que hi ha els paisos del primer món, els PIGS, que són  o som els del segon i els del tercer món, també en el món dels migrants o immigrants hi ha categories, mentre ningú s'ha preocupat pels que sen's ofeguen dia si dia tambè a milers a la Mediterrània o malviuen intentant traspassar la tanca de Melilla, ara resulta que tot Europa perd el cul per ajudar als immigrants Sirians als qui s'ha d'acollir si o si i repartir-los per països de manera urgent, i no crec que sigui per què no són negres, que tambè podria ser, simplement i pel que és veu, els immigrants o migrants sirians són migrants o immigrants de primera i la resta de tercera, o sia, que es fotin i s'espavilin pel seu compte a fer-se manters per sobreviure i poca cosa més.

Ah! i mira que el nostre Ministre de l'ìnterior que tant vetlla per nosaltres avisa del perill d'aquests migrants o immigrants sirians que es veu que tots, tots i tots, del primer a l'ùltim, són tots terroristes molt perillosos de l'EI, fins i tot el pare d'Aylin si no hagues decidit tornar al seu país, en un gest que entenc, si has perdut dona i fills que importa ja tot o res. 
« PREV
NEXT »

2 comentaris

 1. De la misma manera que ni los países árabes , que tanto desean la mano de obra (Quatar y sus mundiales) , mueven un dedo para acogerlos.
  No hay migrantes, o emigrantes de primera o de segunda, hay intereses.
  Siria sólo tiene geo-estrategia exponencial, que ya es algo, y el Al Asad es un títere a manos hoy por hoy de rusos y chinos., como lo fue su padre de los americanos hasta que perdió sus avores.
  Asi que lo que hay es peonaje, y ni los rusos ni los chinos dejaran de asistirle mientras cuide sus intereses.
  Por lo demás, nada. Peones de los que mandan.
  Ayer Obama habló de la unidad de España. ¿ Alguién se creé que se lo esperaba Rajoy ?, no. Porque 45 minutos no dan para hablar de Mas. Lo que pasa, y volvemos a lo mismo, que España es un peón de EEUU (cuatro bases con armas nucleares no son moco de pavo).
  Creo que deberíamos pensar con más profundidad y no creernos falacias para juventudes quinceañeras.
  Salut

  ResponElimina
 2. El que vull dir Miquel, és que la gent s'esvera per què a Hongria han posat una tanca i gassejat als migrants, i això aquí a Ceuta i Melilla fa ja temps que ho vàren fer. Fins i tot els disparàven bales de goma quan intentàven aribar a la plata nedant. Però d'aquests migrants africans ningú s'en preocupa..

  ResponElimina