ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 25 de setembre de 2015

NI LA REBRÀN....


El Tribunal Sumprem Espanyol ha decidit que 'no ha lugar' a indemnitzar a les victimes de la talidomida, per part de la multinacional alemanya Grünenthal, que fabricava  aquest fàrmac, atès considera que el delicte ja ha prescrit. Aquest medicament receptat per evitar els vomits a les embarassades, provocaba malformacons a les extremitats dels nadons, o sigui que com diria la Claudia: és un medicament alemany, i ja és veu que els alemanys no sempre fan les coses bé, que aixó de la feina ben feta és dels catalans pujoleros. 


La talidomida a Espanya malgrat començar a saberse'n els devastadors efectes que produïa es va vendre a Espanya fins el 1978, encara que s'hagués ordenat la seva retirada l'any 1962. Després de tants anys, els espanyols són els únics afectats que encara no han rebut cap indemnització de Grünenthal, ni la rebràn. A Espanya són així, no sigui que s'enfadin els de Grünenthal. Ah! Un gran Tribunal el Suprem, que te en compte la mà que li dona de menjar, i li diu que ha de fer.
« PREV
NEXT »

3 comentaris

  1. Pues si, en este caso, tienes toda la razón.. hay crímenes que no debieran prescribir, este tipo de delitos por ejemplo, porque sabían lo que hacían y siguieron haciéndolo , los muy cabrones. No hay disculpa

    ResponElimina
  2. es como los crímenes de guerra que no prescriben, no es exactamente lo mismo pero estamos hablando de muchos niños perjudicados todos ellos ya mayores. Lo que es esto, es una vergüenza Daniel. Sólo no han cobrado los Españoles, el resto ya hace tiempo percibieron la indemnización.

    ResponElimina
  3. es como los crímenes de guerra que no prescriben, no es exactamente lo mismo pero estamos hablando de muchos niños perjudicados todos ellos ya mayores. Lo que es esto, es una vergüenza Daniel. Sólo no han cobrado los Españoles, el resto ya hace tiempo percibieron la indemnización.

    ResponElimina