JORNADA DE REFLEXIÓ


No sé el per que de l'invent aquest de la jornada de reflexió el dia abans d'unes eleccions; el més raonable, lògic i de sentit comú, seria que la campanya acabés el dia anterior a les eleccions a les 12 de la nit. Però estem parlant de política, que no és ni raonable, ni lògica i que no té gens de sentit comú.
A més, tot el que s'ha publicat avui a la xarxa es podrà consultar igualment avui i demà, o sigui que a l'únic que afecta aquesta jornada de reflexió és als mítings i a ràdio televisió i diaris que demà no podran tocar el tema, excepte per a informacions concretes que no incideixin o puguin incidir en el sentit del vot dels ciutadans indecisos.
Diuen els experts que la campanya electoral com a molt afecta el canvi de sentit de vot d'un 5% dels electors, i crec encara que són molt generosos, el que no entenc doncs és per què es gasten tants diners en les campanyes, només en paper, una fortuna, que estava avui la bústia curulla de panflets de tots els partits, i que òbviament han anat a parar directament tots al contenidor blau, com succeeix amb tota la publicitat no desitjada que vomiten cada dia sobre la bústia els senyors que toquen tots els botons del intèrfon perquè els obrin la porta. Doncs això, a reflexionar toquen.
Tampoc entenc que el paó engolat entrevistés ahir a la nit a 8TV al número 5 de la llista d'Amics per sempre et comptes de fer-ho amb el numero 1,  que semblaria també el més raonable, lògic i de sentit comú, potser per que el número 1 de la llista, com diuen els d'ABC i La Razón, és comunista....

5 comentaris:

 1. Conozco a un individuo que reflexiona sobre lo que vota, se que es increíble, pero mentira.

  Esto es otra patochada políticamente correcta.

  ResponElimina
 2. Por cierto, seria mejor poner el día del Cumplimiento cada año. Asi el presidente saldria en TV con el programa electoral que le aupo al poder y examinaría el grado de cumplimiento ejecutado. Por ejemplo, ¡¡¡vamos a bajar el IVA y los impuestos!!! y dos meses más tarde, suben el IVA y crean nuevos impuestos..

  ResponElimina
 3. las promesas electorales se no se cumplen nunca Daniel, faltaría más, y hasta ahí podríamos llegar.

  ResponElimina
 4. yo he reflexionado mi voto, yo y mucha gente, por que estas elecciones no son una patochada sinó que son importantes, muy importantes, y mañana habrá sorpresas sobre todo de C's i de Catalunya si que es pot ,i ahí esta la clave. Ah! y fíjate que estos dos partidos tienen algo en común que no tienen los otros: están limpios.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.