Llegiu amb emoció i devoció continguda aquest bonic text, aquestes paraules de la Marjorette de Rojo de València, o Superman Cañizares, un sonseñor modest on els hi hagi, demòcrata, liberal i conciliador, ah! i que diu que ell i l'Escudero no entren en valoracions polítiques. Sort n'hi ha, per què si no. Hi ha gent que és al món per què hi hagi una mica de tot, i aquest seria el cas d'aquest subjecte sense predicat dit Cañizares, pura brossa ética i moral, fariseu entre els fariseus i mentider compulsiu. Una autèntica i gens ética deixalla, que espero el seu inexistent senyor el cridi aviat a anar amb ell, almenys instal·lat en el no res infinit no farà cap mal.

A més l'homenet és un pobre beneit il·lús, resar? a qui i per què? que no li han explicar que resar es fer-ho al buit, que no serveix per a res. Ai senyor! aquests de la secta i les seves adoracions paganes, que poc bé fan i quan de mal, i els diners que ens costen.... a fer la mà sonseñor, que farà menys mal en fer-s'ho tot solet sense nens pel mig, per si de cas.

"El Cardenal Arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha cridat aquest dimarts als fidels de la diòcesi a "resar per Espanya i la seva unitat", i ha convocat amb aquesta finalitat una vigília a la Catedral el proper divendres, a les 20.00 hores, al temps que ha demanat a totes les parròquies incloure oracions per aquesta mateixa intenció durant un mes en totes les misses. Segons la seva opinió, "no hi ha justificació moral alguna per a la secessió".
En una carta pastoral feta pública aquest dimarts "davant la urgència del que ens concerneix, davant la gravetat i el decisiu de la situació que travessem", signada també pel bisbe auxiliar de València, monsenyor Esteban Escudero, es refereixen tots dos a les pròximes eleccions autonòmiques a Catalunya el 27 de setembre i citen a la Conferència Episcopal Espanyola, la Doctrina Social de l'Església ia Sant Joan Pau II, per assegurar que no hi ha "cap justificació moral" per a la secessió.

"No entrem en valoracions polítiques", indica l'Arquebisbe de València i la seua Bisbe auxiliar, que afegeixen que "des del punt de vista moral el que succeeixi el 27 de setembre planteja unes qüestions de summa gravetat '.
Tots dos sostenen en la seva carta, titulada 'Pregar per Espanya i la seva unitat "que" tots ens necessitem, sempre és millor la unitat que la divisió "i consideren que" els catòlics no poden engrossir el nombre extens del que algú ha anomenat la' confraria dels absents ': és necessària la seva presència, en virtut de la seva fe i no malgrat ella, en la cosa pública per portar l'Evangeli a aquesta, i transformar i renovar des de dins la nostra societat".
Per tot això, el Cardenal Arquebisbe de València i la seua Bisbe auxiliar convoquen la vetlla de pregària per Espanya i la seva unitat en la Catedral de València i criden a convocar jornades de pregària "en aquesta mateixa setmana en què ens trobem, en totes les parròquies i comunitats, col·legis diocesans i escoles catòliques, en les universitats de l'Església ".
També demanen que "durant un mes com a mínim, a partir d'avui mateix, s'introdueixin pregàries especials a la pregària dels fidels a la Santa Missa amb aquesta intenció, perquè sigui una oració incessant, constant, que arribi a Déu"

Avis per a lectors en el temps: Aquest text entrecometes que acaneu de llegir ha estat publicat l'any 2015 DC, encara que sembli del segle III o IV. Espanya i la secta són així, rancis i antics. I aquest més que seu, és el nostre problema.