U.S.U. - SALVIS QUI PUGUI

en català Fòrum d'aquest habitacle s'en diu 'box' -

USU, son les sigles de la unitat de suport a urgències del Parc Taulí. en realitat la USU és un habitacle de 20 i pocs 'boxes' on s'arxiven el mínim temps possible els malalts que venen d'urgències, abans d'enviarlos a Sant Cugat a l'Hospital General de Catalunya, on hi deuen tenir comissió per l'interés de colocar-hi als malalts, o tambè d'enviarlos a casa malgrat no estar en condicions.
Entenc que els metges que deambulen per la USU son subproductes resabiats, sobreros com els toros que es limiten a despatxar al personal sense gaires miraments ni manies, ja vaig explicar que un metge grassonet l calb amb cara de tòtil, pretenia donar l'alta al pare malgrat estar a 70 de saturació d'òxigen. Aixo va ser el gener passat, però avui que tornem a tenir al pare a la USU on hi va i ingressar ahir al migdia procedent d'urgències, ja hi tornem a ser.

Aquest matí quan he vist deambular per la USU al metge grassonet calb i amb cara de tòtil m'he acollonit, Santiago, ja hem begut oli, per aqui fora volta el psicòpata que se'l volia petar. Jo no m'en vaig a casa encara que aquest boig em doni l'alta - ha contestat - surts amb la cadira i em tornes a entrar a urgències com l'altra vegada.

Afortunadament, o no, no ens ha tocat aquest metge sino un de petit i escanyolit,  'enjuto' que dirien en castellà, de nom Leopoldo. Doncs bé el tal Leopoldo que suposo era o és metge, ha auscultat al pare un parell de vegades i li ha dit: Santiago,el veig molt bé, encara té una mica de catarro però demà si no hi ha res de nou, cap a casa.
Aleshores jo li he espetat: perdoni Sr. Doctor, aquesta matinada a les tres, malgrat tenit l'oxígen a 3 nomes donava 70 de saturació, es tapaba i li han hagut de posar un xute d'oxigen a 6 i anabol·litzants per què se'ls hi anava, QUE NO S'HA LLEGIT L'INFORME? 
En Leopoldo ha posat cara de no haver-se llegit l'informe. Vaig a donar-hi una ullada ha dit, 
ha tornat als cinc minuts i com al mal professional que és, ha insistit, això d'aquesta matinada ha estat nomès un episodi però ara ja està bé, demà cap a casa.
Doncs no Leopoldo, demà si no està bé no anirà a casa i seguira a la USU fins a complir les 96 hores reglamentaries i després si no està bé l'ingresarem a l'Aliança, no a Sant Cugat, ja que sembla impossible ingressar algú al Parc Tauli, possiblement si és reicindent i massa vell. Diria que aquesta patoleia de sanitat han rellegit Huxley fa poc.

Comparteix:  

Comentaris

 1. Uno tiene que imponerse y ya está!!!

  ResponElimina
 2. Suena a tomadura de pelo.
  Te sigo. Estoy fuera de Barcelona

  ResponElimina
 3. es que te toman el pelo enseguida Isabel.

  ResponElimina
 4. és el que hi ha Miquel, La sanitat que tenim

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada