Demana avui miquel a can saragatona, transparència als nostres polítics, i ho fa per tres vegades, com les negacions de Pére a Jesús. Transparència i polítics és un oxímoron, a banda d'una enorme hipocresia de tots els partits. Com a molt es podria definir la seva transparència, com a transparència opaca.
A sant de qué el Sr. Iceta gosa demanar explicacions al President Mas pel pressumpte financament irregular de CDC a través del Cat.dem?, ¿és que potser el senyor Iceta és un innocent que desconeix que el seu partit pare, el PSoE, i la seva rèmora i mesella sucursal, el PSc tambè es financia de manera irregular?, com Unió, el Pp, i pressumptament la resta de partits en la major o menor mesura que tenen possibilitat de fer-ho. Tot és teiatru, i francament a banda de dolent, és que molesta escoltar Iceta, és per enviar-lo a pastar fang o a fer la mà, per fals, per hipócrita. 
Quan ho deia l'avi tenia raó: són una colla de ximples,  i ho son tots, nomès que obviaba que ell n'era el primer i a més a més un  xoriço, un vulgar lladregot.