UUUUUHHHH!


Unió alerta que el Corredor Mediterrani perilla amb la independència..... Caixa Bank i el Sabadell, diuen que se n'aniràn..... La patronal que pinta un panorama caotic d'atur.... ens faran fora d'Europa i de l'Euro (impossible lo de l'euro), les empreses forànies deixaràn d'invertir a Catalunya...., els jubilats no cobrarem les pensions.... el acabose, el desideratum, i el que és més greu: Podrà el Barça seguir jugant a la lliga Espanyola i a Europa?.

El discurs de la por que s’exerceix des de Madrid i des d'alguns sectors d'aquí, no serveix per a res, vol dir per una banda que estàn francament preocupats, no pel que representaria la independència per Catalunya, sinó per el que representa per a ells, que seria pitjor, i amb aquests discurs l'ùnic que aconsegueixen es crear cada dia nous votants pel si, encara que no siguin independentistes: No pot ser que es doni molt i es rebi poc, això suscita malestar a Catalunya, les balances fiscals no estan equilibrades, aixo és evident, però el més raonable i el que en el fons persegueix Mas, és recuperar el diàleg i pactar amb l’estat espanyol, i per això continua tenint vigor i sent necessari un pacte fiscal. Junqueras aixo no ho sap, o no ho vol veure, però la CUP ho sospita i fa bé.

Uuuuuhhhh! Quina por que m'està agafant, sort que no passarà res i tot seguirà igual o possiblement una mica millor, per què si no és per acollonirse. El Barça sense jugar a la lliga Espanyola ni a Europa, aixo si que és un drama, per què la resta nomès és teatre, i del dolent.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Cada vez que visiono El Padrino me doy cuenta de lo acertado de Mario Puzzo.
  De Exbanqueros a políticos. De familiares ignorantes a coleccionistas de Ferraris comprados en desgüaces. De Adolescentes trentañeros con fortunas de cientos de millones de euros en paraísos fiscales. De presidentes, secretarios, ministros, honorables, consejeros y asesores tot per la patria a trepas y trileros metódicos.
  De personas a ladrones...
  Y esto me vale para los mayores chorizos de españa, los del PP, a los mayores ladrones de catalunya, los de CiU, que a los de Unió no les perdono...El Payarols tambien está revoloteando sobre la conciencia dels que fan país.

  ResponElimina
 2. com diria Berlanga.... todos a la cárcel

  ResponElimina
 3. Creo que estamos malgastando mucho tiempo con este tema (por llamarlo suavemente), el final esta claro.
  Mientras discutimos por estos accesorios, no vemos que el fondo de pensiones esta avalado por deuda púbica española en gran parte y eso si es un problema que nos puede estallar "en los morros" cualquier dia. Pero no, en vez de discurrir para cambiar lo importante , discutimos la decoración... "semos asin"

  Una gran, ingente, perdida de tiempo y esfuerzos con resultado sabido de antemano, otra más en la Historia de este pais, que no difiere mucho de otros...

  ResponElimina
 4. queda sólo una semana Daniel, y a ver si se ponen a gobernar unos y otros que es lo que tocaría. PERO COMO ESTAREMOS EN PRECAMPAÑA de las generales de diciembre, dale que te pego sin gobernar ni unos ni otros.

  ResponElimina
 5. POTSER SI QUE CAMBIARA UNA "COSA",QUE EN CERT SENTIT JA HA CAMBIAT,LA BANCA CAMBIARA DE TITELLA,DEL DIVINO CALVO AL NUET-NUET I LA PIJA...MALA PEÇA A EL TELA SRO.DURAN.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada