ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 5 d’octubre de 2015

ROMA SI PAGA ALS TRAÏDORS


La passió, la gairebè, o sense gairebè, la violència verbal amb que s'ataca als que no són partidaris del SI, és preocupant, sobretot en mitjans com ARA o Nació Digital. Molt ben subvencionats deuen estar per tenir aquesta ceguesa periodística, aquesta falta de respecte al que no pensa com ells, aquesta histèrica sensraó que els iguala a la premsa canallesca de Madrid encara que sigui a les antipodes ideològiques, o potser no tant. És aquest nacionalisme excloent, panfletari, de pensament únic que no admet la discrepancia, ni raona, simplement desqualifica i acusa als traïdors a la patria, assenyalant-los amb el dit, i aixó no és nou, ja va passar fa temps més amunt.
Capdevila i Bassas en son un parell de lamentables exemples,  nomès cal llegir avui els seus articles a l'ARA. Es veu que Roma si que paga als traidors, i a fe que deu fer-ho bé.
No sé si és periodista, si és que encara en queda algún però Jordi Évole, aquí, posa el dit a la nafra i encerta en el diagnostic. 
« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. De Capdevila poc puc dir perquè no li segueixo, si de Bassas, que no m'estranya gens al món periodístic vist el cas de la Terribas, una incondicional maragaliana fins que va veure la llum a més de mig milió d'euros anuals per portar la parafarnalia de la Tv3% de Convergència.
  Hi ha altres individus que donen més repeluz que gràcia, llegeixi's el cas de Miquel Calzada Olivella, natural del teu poble, Sabadell, que va ser alçat Comissari (vaja nom més apropiat per al cas) de la Generalitat pel Tricentenario de 1714. El susdit ja no es cognomena a la manera del seu pare, sinó que ha canviat el cognom per una mica més de casa, ara es fa cridar Miquel i cognomenar Calçada.
  Es veu que els diners fa perdre la dignitat. Per res del món demanaria a un tipus que es fa canviar el cognom per estar bé amb els quals manen que em convidés a una copa...em sortiria cara.
  No t'estranyis, Francesc, estem envoltats de estafadors emocionals que ballen al són de la la banca que els paga, i encara que per a Sanitat no hi hagi un euro, per a les fantasies sobren tresors.
  Salut

  ResponElimina
 2. estafadors emocionals, em quedo amb aquesta frase Miquel. Per cert, que pots apuntar-hi a aquesta llista a Patricia Gabancho també....

  ResponElimina
 3. Llavorns portarem cuatre ¡¡¡
  Deu meu senyor....¡¡¡

  ResponElimina
 4. i mes que n'hi ha Miquel, uns quants més

  ResponElimina
 5. Totalment d'acord, hem arribat al punt d'estas amb mi o contra mi...

  ResponElimina
 6. Aris.... és la divisó que neguen i que em voldria resistir a reconèixer que existeix,atès l'han fomentada ells.

  ResponElimina