A QUI PRETENEN ENGANYAR?"Quan sento dir als nostres polítics allò tan bonic que tot ho fan per al seu país, sempre tinc el dubte raonable de si es refereixen a Catalunya, Andorra o bé a Suïssa."
Aquesta reflexió és del 2001, de 'EL MARMESSOR DE LA IGNORANCIA', i sent com era premonitoria, era ben certa sense ni tan sols hom saber-ho, tot i que potser ho podia intuir, sóc dels innocents que hauria posat la mà al foc per en Jordi Pujol i Soley i la seva honestedad. I aquí rau el problema d'Artur Mas amb la CUP, o almenys un dels problemes, el principal, vaja!, i això que en Mas no sap res de tot el que ha passat, llevat del que ha llegit als diaris, però mireu, Convèrgencia democratica de Catalunya ja ha passat a millor vida, després de camuflar-se amb Junts pel si, diuen que aniràn a las Generals Espanyoles sota el nom de Democràcia i llibertat. I? a qui pretenen enganyar? Espero que la CUP mantingui la seva postura avui i demà....

4 comentaris:

 1. Pero....¿ porqué se presentan a las generales españolas ?, esa es otra postura que no entiendo.
  Si se quiere desconectar, desenchufar, desatornillar y todo lo que acabe en primera del infinitivo...¿ qué cullons és vol del estat que no vols ?

  ¿ ehhh?
  Salut

  ResponElimina
 2. ai MIQUEL igual que els del senyor els camins de Coveniència del tres per cent, són inescrutables.

  ResponElimina
 3. LOAM, esperem doncs que siguin consequents.

  ResponElimina