S'OMPLEN LA BOCA DE DEMOCRÀCIA


S'omplen la boca de democràcia, democràcia contra el secesionisme, democràcia contra Otegi, democràcia contra anarquistes terroristes?, democràcia, democràcia per que Espanya no es trenqui, la sacrosanta unitat d'Espanya, la vella, ressentida i rància Espanya parasitaria, i la llei, l'imperi de la llei......, la seva llei, connivents vergonyosament els tres poders, s'omplen la boca de democràcia, la pau pregonen amb la boca petita, mentre fan la guerra, bruta, per cert.

Resulta curiós que qui es proclama capdavanter de la democràcia com Mariano Rajoy, l'home que diu no li tremolarà el pols amb tal que no es trenqui la unitat d'Espanya, l'home que preten encapçalar la regeneració política i la lluita contra la corrupció dels altres, que no del seu partit, no es fixi en la corrupció moral que suposa per un país tenir milers de ciutadans enterrats als vorals sense que es puguin recuperar les seves restes, i a polítics com ell o Albert Rivera, que es diuen defensors de les víctimes de la violència, menyspreant-les i evitant extradicions a l'Argentina o amb connivència amb l'altre no permetre retirar medalles d'or tacades de sang.

¿Quines lliçons de democracia poden donar els indignes als qui equivocats o no es limiten a respectar el mandat del poble?, a seguir escrupulosament el seu dictat sempre dins la llei, no la dels indignes, sinó la llei, i ho escriu qui no hi està massa d'acord amb el procès, per què forma part del 52% que no els va donar aquest mandat, però una cosa no treu l'altra, i ells, els indignes estàn del tot desligitimats.....
Comparteix:  

Comentaris

 1. Amb tu : "...però una cosa no treu l'altra, i ells, els indignes estàn del tot desligitimats....."

  Salut

  ResponElimina
 2. Però ull quan es parla de democràcia, avui, JOAN TÀPIA, exposa en el Confidencial un escrit que cal llegir amb calma, t'ho insereixo :

  "...L'altre error tant de Mas com de les resolució és situar-se al marge de la legalitat i afirmar que no s'acceptarà la legalitat i que el Parlament no se sotmetrà a les resolucions de les institucions espanyoles i “especialment el Tribunal Constitucional”. Situar-se al marge de l'Estat de dret i proclamar unilateralment la independència és una aberració en l'Europa actual. No només perquè Espanya és un membre de la UE, la Unió d'estats en la qual la Catalunya de Mas (no de la CUP) vol integrar-se sinó perquè l'unilateralisme està prohibit excepte causa major. I aquesta causa major només podria ser la voluntat inequívoca i repetida d'una majoria reforçada de catalans (cosa que no està molt lluny de produir-se), o una clara situació de violació dels drets humans, o fins i tot de genocidi com va passar a Kosovo. I així i tot Kosovo té serioses dificultats per ser reconegut per la comunitat internacional i la seva petició d'entrada en la Unesco acaba de ser denegada..."

  ResponElimina
  Respostes
  1. És que aquest és l'error Miquel, no es pot tirar pel dret com ho han fet, altra cosa seria si s'hagues fet un referèndum i haguès sortit un si ampli, però es que és una incongruència que la CUP per boca de Baños digués que no podia ser la DUI per què no havien assolit la majoria en vots i ara es treuen de la màniga una DUI que no és una DUI que és una desconnexió. S'han begut l'enteniment, i han comès un greu error de càlcul, a veure com acaba tot plegat.

   Elimina
 3. Correcte Francesc. Mira un altre detall, avui La Vanguardia de paper publica que KOSOVO no ha estat admesa en la UNESCO, amb els vots en contra de Rússia, Xina i evidentment Espanya.
  Kosovo, no ens oblidem, estava dins de Sèrbia.
  Això vol dir que Espanya, ens agradi o no, té un pes específic dins de l'aliança mundial.
  Com ja hem parlat en altres ocasions, tampoc entrarem en la UE ( i si entrem ho faríem a no menys de deu anys vista), perquè Itàlia té el problema del Venetto; Anglaterra el d'Irlanda; França el de Còrsega (1768) i Alemanya no vol problemes amb els seus "Bundesland" (la Merkel ho ha deixat clar).
  Això no sortirà bé, i el Mas-Colell ho sap, és el que toca la pasta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mas Colell ahir no va aplaudir al Parlament, és conscient del que es a punt de caure'ns al damunt, el que deia ahir no recordo qui, estem manats per psicòpates.

   Elimina
 4. la UNESCO....l´Unesco és el correcte.
  Salut

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada