Hores després del tràgic atemptat de París que ha deixat més de 130 morts i desenes de ferits, el bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla, ha aprofitat l'ocasió per donar suport a les paraules del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, que va manifestar que "molt pocs" refugiats sirians arriben a Europa perseguits i ha qüestionat que totes les persones que creuen les fronteres siguin "blat net.
El bisbe de Donostia es va recolzar en les sospites que un dels terroristes de París hagi seguit el camí dels refugiats des de Grècia, pels Balcans, Àustria i fins a la capital francesa. Tot i no estar aclarides les circumstàncies d'aquest fet, el prelat ha coincidit en els seus arguments amb la ultra dretana gala Marine Le Pen i amb els conservadors polonesos.
Es vergonyós, la secta terrorista més gran de la historia de la humanitat, la que directa o indirectament més morts ha causat al llarg de la seva sinistra història, la que més mal ha fet, la gran vergonya eterna de la humanitat que és l'esglesia católica, es permet pontificar i tergiversar la informació i acusar al més débil, a l'exiliat, a limmigrant forçat. Le Pen i aquests  bisbes fatxes els acusen de tots els mals en comptes de compadir-los o mirar d'ajudarlos en la seva desgracia, però a ells i a ella això els és igual, són besties assedegades de sang que arremeten contra aquesta pobra gent que ni pot ni se sap defensar de la seva miserable mesquinesa., altra feina tenen en intentgar sobreviure ells i els seus. 
Sento vergonya de Cañizares o del Munilla aquest, són pura brossa residual, subproductes indigents mentals, morts vivents sense amor ni respecte al pròxim, lluny, molt lluny del missatge de Jesús de Natzaret, tant lluny que la distància es fa eterna, llàstima que no hi hagi infern, cremarien allí per tota la seva puta eternitat. Fins i tot en això el cristianisme és trampós, ni tan sols els pecadors, els hipócrites, els fariseus han de pagar pels seus pecats. Maleïts sian Cañizares i Munilla, jo en nom de mi, que sóc el meu i únic déu, els maleeixo per tota la meva relativa eternitat. Ah! el subjecte llefiscós de la foto vestit de marjorette és el tal José Ignacio Munilla, bisbe de Sant Sebastià.