Vista la subhasta que està forçant la basta de la CUP, on l'estètica no existeix i em temo que l'ética tampoc, proposo a la Chochona com a Presidenta de la Generalitat de Bongonia, seria el més serios i raonable dins del panorama d'opera bufa o vodevil sainetesc que tenim al davant dels nostres ulls. 
No és pot assolir la infausta independència d'un país si depén d'aquesta colla d'arreplegats xirucaires de la CUP, que no saben el que volen i fan anar de corcoy a tothom, ves que no estiguin subvencionats pels Mariano boys, per paralitzar el procès. Compte, que el Baños aquest fa fila de Trotsky, el Fernandez em sona a Belushi, a tot ritme i la noia del serrell em remet a Maria Shneider a 'the last tango in Paris', i si no fos que els esmentats o comparats són politics o actors reconeguts, aquests nostres no són ni una cosa ni l'altre, i és per llogar-hi cadires a la vista del patètic espectacle.
Quan a Artur Mas, si us plau, si té un mínim de dignitat (no ho sembla) que s'ho deixi còrrer i s'en vagi a pescar sardines al riu Llobregat que és una tasca més digna i fins i tot més agraïda que la d'aspirant a no res d'enlloc a canvi de ves a saber què. Tot plegat, quin ridícul, quin esperpent, quina vergonya aliena. Ja ho deia l'avi xoriço, son una colla de ximples. I ho són molt. A fer la mà, amb l'esquerra però.
Ja ho deia el barrut d'en Tarradellas, en política es pot fer tot menys el ridícul, doncs cony, aquestes el foten cantidubi dubi dubi. What else?