La candidatura de l'esquerra independentista afronta aquest diumenge a Sabadell la decisió més difícil de la seva història i una de les més importants per al procés sobiranista: investir o no a Artur Mas com a President de Bongonia. L'organització està fracturada entre els que consideren que el pacte amb Junts pel si sobre la independència i els que creuen que amb Mas serà impossible convèncer importants capes socials claus per aconseguir superar el 50% de suports.
Depenent de la decisió que es prengui "gairebé segur hi haurà gent individual que decideixi abandonar la militància activa", reconeix un regidor cupaire de Girona. Però a més a més és que és igual, un partit seriós no pot ser assembleari, perquè succeeix que han de fer una assemblea per decidir que són assemblearis i tiro per que em toca. De fet, l'únic que han fet marejant la perdiu aquests tres llargs mesos, ha estat fer la puta i la ramoneta però això cal saber-ho i no és aquest el cas de la CUP. Al cap i a la fi el que decidirán avui a Sabadell ja no importa, és igual que donin suport a Mas que a un altre, la CUP perd en qualsevol cas, de fet estàn sentenciats com a partit polític, i tornaran a la residualitat anterior al seu fictici i temporal boom.
L'única cosa que se'ls pot agrair és que amb aquest teixir i desteixir com Penélope, portem tres mesos sense Govern, i més o menys el país va tirant igual que amb ell, i d'aquesta manera almenys no gasten ni malgasten.


Observeu la foto de Baños qual 'kefe indi' intentant veure més enllà del nas, de fet és a punt de posar la ma en posició vertical i aleshores és quan ja no veurà res, o veurà el seu avenir, molt negre, tant o més que el d'Artur Mas.