"Benvolguts/des, us enviem un recordatori sobre l'inici de la campanya contra els bancs i aprofitem per desitjar-vos unes bones festes! 
28D: tret de sortida de la campanya contra els bancs!
Des de la Crida per Sabadell iniciem una campanya de denúncia contra tots aquells bancs i entitats financeres que segueixen desnonant famílies de les seves llars, ofegant la ciutadania amb deutes impagables, mantenint milers de pisos buits i negant-se a cedir-los en règim de lloguer social. Aquesta campanya, que s'allargarà durant els propers mesos, es materialitzarà en xerrades, accions directes, cartelleria al carrer, pressió a l'administració, etc. És imprescindible que totes les adherides, grups de barris i sobiranies ens impliquem!
Per aquest motiu, us convoquem a tots i totes a la presentació pública de la campanya que farem el proper dilluns 28 de desembre a les 18.45h a la Plaça del Pí-Pí."
 Que els bancs no governin les nostres vides!
Aquest és el text que he rebut per correu electrònic de Crida per Sabadell. Santa innocència: els bancs governen, controlen i decideixen sobre les nostres vides, i ens deixen uns diners que sabem que hem de tornar vagi bé o malament la nostra economía, i sinó els podem tornar doncs se'ns queden l'hisenda o ens embarguen el que poden, perqué aquestes són les regles del joc, perverses i tot el que volgueu, però això funciona aixi des de temps immemorials, nomès cambien les formes pero no el fons. 
El que si es criticable tot i ser una tema molt menor, és que a més a més de desnonar a la gent de casa seva (seva, vol dir del banc, que ningú es confongui)  ni tan sols paguen les despeses de l'escala, que ja és el colmo de la barra. I és que un banc no et deixa diners, te'ls ven i els has de tornar si o si, mes que res per que resulta que aquest és el seu negoci, un negoci que s'ensorraria si demostressin feblesa davant qui no els hi pot retornar. Als únics a qui perdonen els deutes és als partits polítics, i ja s'ho cobren per un altra cantó i amb escreix, per cert. És la perversió del sistema, però és el que hi ha, i no hi ha res a fer per cambiar-ho, per més bona voluntat que gent com Crida per Sabadell, la PAHC i altres hi posin.