El Tribunal Europeu de Drets Humans investigarà si Espanya ha vulnerat el dret a l'honor de Mas, segons El País. Estrasburg admet un recurs del president per la publicació d'uns informes policials que el relacionaven amb el cobrament de comissions. El Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH), amb seu a Estrasburg, ha admès a tràmit un recurs que Artur Mas, president de la Generalitat en funcions, va presentar contra una publicació d'El Mundo del 2012 que el relacionava amb el cobrament de comissions il·legals, segons publica El País. Mas va presentar una querella per injúries i calúmnies i ara el tribunal europeu investigarà si la justícia espanyola ha vulnerat el seu dret a l'honor, arxivant la causa i generant "indefensió".
Abans de posar el recurs a la justícia europea, el president de la Generalitat va presentar denúncia a la jutgessa d'instrucció, l'Audiència de Madrid i el Tribunal Constitucional, que va arxivar la causa.
A veure, d'entrada polític i dret a l'honor és un oxímoron, a banda que la Justicia Espanyola, no existeix o no s'en sap res d'ella, com va dir Pacheco, és un cachondeo, o quelcom pitjor. Más perd el temps amb aquestes questions dil·letants, o potser ho fa per què s'avorreix mentre espera que la CUP el faci president d'una punyetera vegada.... mentrestant en una galaxia propera, Europa.....



.... i parlant d'Europa i aprofitant que el Sena passa per Paris, explicàven ahir a 'el intermedio' que el Ministre Wert viu a Paris amb la seva companya a l'Avenue Foch , a tuti plen que dirien, i pagant nosaltres, els contribuents. Ah! que bonic, i que poc honorable. A José Ignacio Wert, ser exMinistre li ha anat bé. Complerts els 65 anys té la pensió vitalícia assegurada per haver estat ministre, i del Ministeri surt amb futura esposa milionària, tots dos amb llocs de treball en el mateix lloc, sembla que se'ls dóna bé treballar junts, i niuet d'amor a París, això si a compte de l'Estat. N'hi ha amb sort, encara que estic gairebé segur que la parelleta han de ser els més preparats que tenim a tot el país per ocupar aquests llocs. Per cert, Ignacio i Montse es van casar el passat 11 de juliol. El niuet d'amor de Wert i esposa a París cortesia del govern: L'ambaixada de l'OCDE a París és una de les millor remunerades de la representació exterior d'Espanya, amb residència oficial com dia abans, a l'Avenue Foch (un dels carrers més cars de París), en un piset de 500 metres quadrats, lloguer de 11.000 euros al mes, dues persones de servei pagades per l'Estat (els contribuents) i cotxe oficial amb xofer, a més d'un sou de 10.000 euros al mes més despeses de representació cadascún. La resta dels mortals, seguirem tenint que aguantar les infàmies i burles de l'estaquirot Rajoy, en funcions, de moment, les liquidacions en diferit i altres eufemismes estúpids amb el que intenten amagar que segueixen rient-se a la nostra cara, fotent-se de nosaltres, mentre roben tot el que poden.