El president del Govern i candidat del PP, Mariano Rajoy, s'ha compromès aquest dilluns, en un nou vídeo de campanya, a treballar perquè els celíacs puguin comprar productes sense gluten al mateix preu que la resta, sense que els suposi un sobre cost. Així ho afirma Rajoy en un nou vídeo difós aquest dilluns pel seu partit. «La salut és el més important per a tots nosaltres» argumenta Rajoy, que afirma estar preocupat «com els espanyols», per les «persones celíaques i les que tenen intolerància al gluten», que és el mateix, nomès que ell no ho sap.

«Som conscients que això suposa un cost afegit i farem tot el que estigui a les nostres mans per intentar que això deixi de ser així«, conclou el candidat.

Aquesta és una promesa electoral que segur no la cumplirà, per què no pot, aquest home és un ignorant que no té ni idea del que parla, no sap de la complexitat de fabricar productes per celiacs, que ha de ser completament a part de l'altre línia de fabricació, el cost de la farina sense gluten és molt superior al de la convencional, i s'ha d'anar amb molta cura, on es preparin productes per celiacs no pot haver-hi res que porti gluten, però res de res, la roba, el calçat, guants de latex, tot ha d'estar aïllat. 

A Espanya hi ha mig milió de celiacs, la majoria nens, que vagi fent números del que li costaria la promesa si és que la complis, dels 800 o 900 milions d'euros a l'any no se n'escapa, i ja em dira d'on els traurà. La cuestió és prometre l'oro i el moro per part del mico de Puerto Rico, que després no cumplirem res i ens fotràn tant com podràn, com han fet sempre, els uns i els altres.

La noticia l'ha publicat, com no: ABC