Segons informa el 'New York Daily News', el consell de la ciutat de Woodland (Carolina del Nord, EUA) ha rebutjat una proposta d'horta solar després que alguns ciutadans es mostressin preocupats perquè, segons ells, els panells solars podrien "absorvir tot el sol"

Una dels residents de la ciutat, la jubilada professora de ciències, Jane Mann, va presentar en la reunió del consell municipal les seves preocupacions i va indicar que els panells acabarien amb les plantes de la ciutat, ja que no podrien realitzar la fotosíntesi. El seu marit, Bobby Mann, va afirmar que les hortes solars "absorverían tota l'energia solar" i arruïnarien el negoci a la ciutat, detalla la font.

La notícia sembla de 'el Mundo Today', però és certa, i succeeix a l'any 2015. Em pregunto quina mena de professora de ciències era la jubilada Jane Mann, debia ser-ho de ciències polítiques o de la informació; imagino a aquesta senyora com en l'acudit d'Eugenio anant al sol, però de nit per no cremar-se. Ai senyor, segur que de viure a Espanya votaria al Pp, que no nomès no ès partidari de l'energia solar sinó que la grava amb un impost injust, Segur que la senyora Jane Mann seria molt amiga del cosí de Rajoy, així no seria no roïna ni miserable, però seria com Rajoy, ignorant, molt ignorant.