Aleluia! a la tómbola de Bongonia, la chochona li ha tocat a Carles Puigdemont (filòleg, blocaire i periodista), francament a mi m'ès igual, després de més de tres mesos de marejar la perdiu, sembla ser que finalment Mas s'ha fet enrera, no del tot sembla, pero ho ha fet o l'han obligat a fer-lo. I? . Per a mi ha estat un error, en primer lloc per què mentren no hi havia Govern, anàvem fent i ningú la cagava, a banda que aquesta decisió posa en safata formar Govern a Rajoy, el Santiago y cierra España ja es veiu a venir, el tuit de la cosa aquella exalcalde de Badalona va per ací i Pedro Sánchez ha vist trastocats el seus plans d'intentar formar govern i no tindrà més remei per raons d'estat que recolzar a Rajoy.
Dins d'aquest lamentable espectacle que ens han ofert aquesta patoleia, diria que aqui hi perd tothom i no guanya ningú, possiblement Ciutadans a mig termini sigui qui més hi guanya. Tot plegat, un desori, la CUP i JxSi han pres la decisió tard i malament, i sinó al temps.
A més a més, estaba veient el Barça Granada a MOVISTAR+ escoltant-lo per Rac 1 i han tallat la transmissió del partit per parlar de l'acord aquest, a l'espera que surti Mas a parlar a tres quarts de sis, o sigui just quan acabi el partit, encara més lamentable.