ÚLTIMS ESCRITS:
latest

MONCLOA ¿DÍGAME?


Un imitador del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aconseguit aquest dijous parlar des d'un programa de ràdio català FRICANDÓ MATINER.(el matí i la mare que el va parir) amb el president del Govern espanyol en disfuncions, Mariano Rajoy. Aquest, abans de saber que tot era una broma, s'ha compromès a tornar a trucar-li dilluns que ve per intentar fixar una data de reunió, possiblement en 24 o 48 hores.
"Li proposo una cosa, com que aquesta setmana el Rei està amb les consultes, segons com quedi aquest assumpte, que jo no sé com quedarà, dilluns 25 li puc trucar i, segons com estiguem, si hi ha investidura o no, i el temps, jo tinc l'agenda molt lliure amb la qual cosa la podríem fixar per d'aquí a 24 o 48 hores", ha dit Rajoy a qui creia cap de l'Executiu català.
Ha estat en aquell moment quan el programa ha confessat que tot era una broma, a la qual cosa el president en funcions ha respost: "Això no és seriós, facin el que vulguin però això no és seriós", i s'ha interessat pel nom de l'emissora de ràdio que li trucava.
Es tractava del magazín 'El matí i la mare que el va parir' de l'emissora Ràdio Flaixbac. Una persona del programa ha trucat a Presidència del Govern espanyol presentant-se com "Marc Casanovas, adjunt de la Presidència de la Generalitat", demanant parlar amb Rajoy de part de Puigdemont.
El programa ha retransmès la conversa amb una secretària que informava que el president estava reunit però podia tornar la trucada en 10 minuts, però el locutor radiofònic ha respost que tornaria a trucar ell en 15.
El fals Puigdemont ha tornat a telefonar i Rajoy l'ha saludat amb un "president, com va la vida". El suposat president català s'ha mostrat "encantat" de parlar amb el cap de l'Executiu espanyol, a qui aquest ha respost amb un "igualment", i li ha recordat que tots dos es van conèixer durant la inauguració de l'AVE a Girona, quan l'avui president català era alcalde de la població.
"Ja tocava que parléssim vostè i jo", diu l'imitador i, després de l'assentiment de Rajoy, afegeix que haurien de buscar un dia "ara que hi ha nou interlocutor en tot l'assumpte, per començar amb bon peu". "Molt bé", diu Rajoy. "Ja sabem el que ens direm, però per fer-ho oficialment", continua el fals president català. "Per fer-ho", concedeix el president espanyol.
En aquell moment és quan el cap de l'Executiu espanyol en funcions es mostra disposat a tornar a trucar-li dilluns que ve per fixar una reunió.
Just després, el presentador del programa confessa que tot ha estat una broma --"no ens pensàvem que això podria arribar a sortir així", diu el presentador, Carles Pérez-- i que al costat té un imitador de Puigdemont.
"Potser estem tan sorpresos com vostè", ha afirmat el presentador, que li ha agraït el seu "fair play i la seva cintura" i li ha demanat "que parlin". "D'acord, moltes gràcies", s'ha acomiadat Rajoy.

Sembla que els filtres de la Moncloa esan rovellats i s'han deixat colar aquest gol per tot l'escaire, la prova és que els del fricandó han provat el mateix a la inversa i a Palau s'ho han olorat i els han dit 'estate por ahí que ya te llamaré'. De fet, ja em veig a venir que si truca un dient que és Miguel Gila i que vol parlar amb el President en disfuncions, també li passen, la Centraleta de la Moncloa, és com 'el Corral de la Pacheca', a banda que veient el Menistre de l'Interior que té Espanya tampoc ens hauria de sorprendre el que ha passat, són una colla d'aficionats, com els becaris del degradat noticiari de la sexta en donar ahir nit una falsa i manipulada exclusiva sobre la CUP, Podemos i un que és sogre d'un d'Eta i el seu viatge a Veneçuela fa dos anys, convidats pel President Maduro, que no era pas d'amagatotis, ans el contrari, era ben públic i notori, però aquests becaris del pseudo noticiari de la sexta ja es veien guanyant el Pulitzer, per la noticia que creien donar en rigorosa primicia. #Nos van a dar... pero bien!, deien a twitter en una auto promoció interna de la cadena escombraries, i tenien raó, les van a dar, per innocents, per burrus o per capullus manipuladors, és el que té el periodisme actual, sobretot el televisiu, becaris indigents mentals a tot ritme. Marededéu! Marededéu!, sort que ens queda La Razón i Paquito Marhuenda per informar-nos del que realment està passant al país.

Per cert, aprofito per desmentir que el President Puigdemont que és mig parent meu, per part de Puig, sigui calb i alló que duu al cap sigui un motxo de la mery, és cabell i ben seu, esbudellat, però ben seu.
« PREV
NEXT »

14 comentaris

 1. Deseo que me leas despacito:
  Tu y yo, aunque discrepamos de muchas cosas, convenimos en otras tantas.
  Un presidente de un Gobierno, aunque sea mal presidente no lo hace menos respetable a a cualquier común de los humanos.
  A cualquier común de los humanos nos gusta que se nos guarde privacidad.
  En otras palabras, que se nos respete.
  UNO ) La acogida de la llamada demuestra una situación: que las puertas para escuchar al president de la Generalitat están abiertas, hoy por hoy nanie puede decir que el Rajoy no quiso ponerse. OJO AL DATO.
  Y esto ha de tenerse en cuenta. Nadie en su sano juicio dirá que la derecha es rancia y asquerosa y que no quiere atender a Catalunya. El Rajoy tenía barra libre con el Presidente.

  Dos) : Que hemos llegado a las cotas de la idiotez máxima para ser burladero y burlador. No es de recibo el burlarse de nadie, y menos dar a la audiencia, por la audiencia esta cota de privacidad. Lo digo por mi, porque a mí me jodería ver mi conversación por las ondas con otra persona..Y diré más, me cagaría en todo.

  TRES) Hay lineas rojas que no se pueden pasar..Una es el respeto a la privacidad.
  Si esto molesta a algún lector/ra (hay que ser politicamente correctos), que se aplique la empatía, y que piense que gracia le haría saber que su oponente y además ficticio, le hace burla y lo retrasmite por las ondas a toda la Península.
  Seamos rigurosos, que la cosa no es de Carnaval, aunque con estos periodistas todo lo parece.
  Salut

  ResponElimina
 2. I diré més, a mi m'hagués agradat que darrere estigués el President de la Generalitat, atès que el d'Espanya va agafar el telèfon.
  Que haguessin parlat, significat, arribat fins i tot a desacords...però que haguessin parlat.
  Aquest fet, no ho prenguis en dubte, farà que el poc que havia de connexió es talli. No ens han fet cap favor aquests periodistes darrere de la notícia. No va haver-hi notícia. Va haver-hi aixecada de camisa.
  Tot es paga, i en aquest cas la pagarem nosaltres, els ciutadans.

  ResponElimina
 3. Sóc el primer a qui no agraden gens aquest tipus de trucades d'imitadors fent-se pasar per un altre, és més, em posen nerviós i incómode, més que cuant sento Adelle cantar Hello, que ja es dir. Però no va d'això el meu escrit, el que sorprén és la facilitat per parlar amb el President del Govern, i això és un error de Moncloa, una manca evident de profesionalitat. Puigdemont no té per què trucar a un President cadàver en funcions, si de cas és a l'inrevés, perquè l'ha de trucar Puigdemont? Rajoy ja no és res, i suposant que fos i tampoc és, es com una pared on rebota tot i per tanrt poc o res hi ha a parlar amb ell, és més, estic segur que aconseguir parlar amb Soraya Saenz de Santamaria no és tan fàcil.

  salut

  ResponElimina
 4. AQUI EL PROBLEMA HA ESTAT en que els del Fricandó no esperaven que se'ls hi poses al telèfon Mariano Rajoy in person. Fixa't que ho han probat a l'inversa en una trucada d'un fals Mariano Rajoy demanant pel President de la Generalitat i no ha colat, s'ho han olorat. Aquesta és la diferència.

  ResponElimina
 5. Lo se, FRancesc que tu escrito no iba de eso. pero aprovechando el escrito repito lo que he dicho antes.
  Que no nos hagan creer que las puertas nos las dan en las narices. Que no quiere hablar con el president, que no desea nada de la Generalitat.
  Esta llamada y que responda de inmediato el Rajoy da pie a pensar, es lo que me refiero.
  Tengo mis dudas sobre lo de Espanya ens roba i mosaltres sols.
  Creo en lo de los estafadores emocionales y se me da que los del Fricandó han metido, sin querer la pata.
  La demostración es evidente. Nadie ha cerrado la puerta a hablar.
  Un abrazo

  ResponElimina
 6. I espera't quan hagi de contestar el Sr. Sánchez desde el telèfon de la Moncloa...ja cal que tingui a prop una bombona d'oxígen

  ResponElimina
 7. Gemma, això és com un sainet, amb uns actors molt dolents, espero que Sánchez tingui un millor servei de filtre telefònic, com ha estat el cas de GENERALITAT que han detectat la trucada del fricandó fent-se passar per Rajoy.

  ResponElimina
 8. l'Espanya ens roba ha `passat a segon terme, diguessim que no reinverteix tot el que hauria de invertir, però aquest no és el problema, el problema ja el tenim dins de casa, on també en saben de robar i malbaratar a costa nostra.

  ResponElimina
 9. I tant que en saben tots plegats. Al Sr. Rajoy el que li passa es que el Sr. Sánchez li està fent el mateix que ell ha fet per activa i per passiva al President de la Generalitat, o sigui: passar d'ell, i quant l'he escoltat he pensat que estava molt desesperat, no només perque té la Moncloa mig buïda i s'ha posa't al telefòn sino perque m'ha semblat molt profund el seu inici de conversa "cómo te va la vida"? nos conocimos en lo del AVE de Gerona...o sigui, i això és pura imaginació meva...podríamos negociar lo del corredor del mediterráneo ahora que tengo la agenda vacía y no sé qué está haciendo el Rey...el 25 por la mañana tengo cosas pero después en 24-48 horas estoy contigo...

  Vinga home! que no em diguin que tot ha sigut una conspiració catalana...

  Abans de que ell fos President aquí la veu independestista era d'un 9-10% ni amb el Sr. Aznar s'havia vist això i que no diguin que ha sigut en Mas perque no, el Sr. Mas no era independentista, es va pujar al carro, després d'un viatge a la Moncloa.

  Has vist l'al·lineació de planetes aquest matí?

  ResponElimina
 10. no, això dels planetes, o la lluna no és del meu negociat, alguna cosa vaig llegir. Quan a lo altre, Rajoy ha fet molts independentistes, RAJOY, Fernandez DIAZ, la Soraya i algun altre del Govern, però son independentistes no del tot fidels, en realitat l'independentisme real es mou entre un 20/25%, a partir d'aqui és independentisme emocional temporal, que igual que ha pujat baixarà, sobre tot si Governa Sánchez.

  ResponElimina
 11. Si, és simplement això que dius, una reacció emocional temporal. Tú creus que finalment governarà Sánchez?
  ResponElimina
 12. Si, és simplement això que dius, una reacció emocional temporal. Tú creus que finalment governarà Sánchez?
  ResponElimina
 13. tot sembla apuntar a que si. a no ser que com a Cataluya Governi un altre el Pp, pero no Rajoy. Tot i que amb Rajoy mai se sap, porta una pila de cadàvers d'adversaris a la sea esquena, com Rubalcaba, Mas i altres...

  ResponElimina