MONCLOA ¿DÍGAME?


Un imitador del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aconseguit aquest dijous parlar des d'un programa de ràdio català FRICANDÓ MATINER.(el matí i la mare que el va parir) amb el president del Govern espanyol en disfuncions, Mariano Rajoy. Aquest, abans de saber que tot era una broma, s'ha compromès a tornar a trucar-li dilluns que ve per intentar fixar una data de reunió, possiblement en 24 o 48 hores.
"Li proposo una cosa, com que aquesta setmana el Rei està amb les consultes, segons com quedi aquest assumpte, que jo no sé com quedarà, dilluns 25 li puc trucar i, segons com estiguem, si hi ha investidura o no, i el temps, jo tinc l'agenda molt lliure amb la qual cosa la podríem fixar per d'aquí a 24 o 48 hores", ha dit Rajoy a qui creia cap de l'Executiu català.
Ha estat en aquell moment quan el programa ha confessat que tot era una broma, a la qual cosa el president en funcions ha respost: "Això no és seriós, facin el que vulguin però això no és seriós", i s'ha interessat pel nom de l'emissora de ràdio que li trucava.
Es tractava del magazín 'El matí i la mare que el va parir' de l'emissora Ràdio Flaixbac. Una persona del programa ha trucat a Presidència del Govern espanyol presentant-se com "Marc Casanovas, adjunt de la Presidència de la Generalitat", demanant parlar amb Rajoy de part de Puigdemont.
El programa ha retransmès la conversa amb una secretària que informava que el president estava reunit però podia tornar la trucada en 10 minuts, però el locutor radiofònic ha respost que tornaria a trucar ell en 15.
El fals Puigdemont ha tornat a telefonar i Rajoy l'ha saludat amb un "president, com va la vida". El suposat president català s'ha mostrat "encantat" de parlar amb el cap de l'Executiu espanyol, a qui aquest ha respost amb un "igualment", i li ha recordat que tots dos es van conèixer durant la inauguració de l'AVE a Girona, quan l'avui president català era alcalde de la població.
"Ja tocava que parléssim vostè i jo", diu l'imitador i, després de l'assentiment de Rajoy, afegeix que haurien de buscar un dia "ara que hi ha nou interlocutor en tot l'assumpte, per començar amb bon peu". "Molt bé", diu Rajoy. "Ja sabem el que ens direm, però per fer-ho oficialment", continua el fals president català. "Per fer-ho", concedeix el president espanyol.
En aquell moment és quan el cap de l'Executiu espanyol en funcions es mostra disposat a tornar a trucar-li dilluns que ve per fixar una reunió.
Just després, el presentador del programa confessa que tot ha estat una broma --"no ens pensàvem que això podria arribar a sortir així", diu el presentador, Carles Pérez-- i que al costat té un imitador de Puigdemont.
"Potser estem tan sorpresos com vostè", ha afirmat el presentador, que li ha agraït el seu "fair play i la seva cintura" i li ha demanat "que parlin". "D'acord, moltes gràcies", s'ha acomiadat Rajoy.

Sembla que els filtres de la Moncloa esan rovellats i s'han deixat colar aquest gol per tot l'escaire, la prova és que els del fricandó han provat el mateix a la inversa i a Palau s'ho han olorat i els han dit 'estate por ahí que ya te llamaré'. De fet, ja em veig a venir que si truca un dient que és Miguel Gila i que vol parlar amb el President en disfuncions, també li passen, la Centraleta de la Moncloa, és com 'el Corral de la Pacheca', a banda que veient el Menistre de l'Interior que té Espanya tampoc ens hauria de sorprendre el que ha passat, són una colla d'aficionats, com els becaris del degradat noticiari de la sexta en donar ahir nit una falsa i manipulada exclusiva sobre la CUP, Podemos i un que és sogre d'un d'Eta i el seu viatge a Veneçuela fa dos anys, convidats pel President Maduro, que no era pas d'amagatotis, ans el contrari, era ben públic i notori, però aquests becaris del pseudo noticiari de la sexta ja es veien guanyant el Pulitzer, per la noticia que creien donar en rigorosa primicia. #Nos van a dar... pero bien!, deien a twitter en una auto promoció interna de la cadena escombraries, i tenien raó, les van a dar, per innocents, per burrus o per capullus manipuladors, és el que té el periodisme actual, sobretot el televisiu, becaris indigents mentals a tot ritme. Marededéu! Marededéu!, sort que ens queda La Razón i Paquito Marhuenda per informar-nos del que realment està passant al país.

Per cert, aprofito per desmentir que el President Puigdemont que és mig parent meu, per part de Puig, sigui calb i alló que duu al cap sigui un motxo de la mery, és cabell i ben seu, esbudellat, però ben seu.

14 Comentaris

Més recent Anterior