ÚLTIMS ESCRITS
latest

divendres, 1 de gener de 2016

ON ÉS LA DIFERÈNCIA?


Quan era menut, devia tenir sis o set anys, amb el pare i la mare vàrem anar fins a Puigcerdà, ho férem amb la moto amb sidecar que tenia el pare, una Rieju com la de la foto, abans havia tingut una MAF amb la que gairebé mai aconseguíem arribar enlloc, ates tenia moltes avaries, i una ALEU que l'eslògan que havia fet el pare era: 'Si vols anar a peu, comprat una Aleu', per què també s'avariava molt.
Com deia en començar, em varen dur a Puigcerdà i el pare després de travessar el pont just arribar a la Duana em va ensenyar França, i fins i tot hi vàrem entrar. I clar, vaig quedar molt decebut, jo pensava que França com era un altre país era diferent del meu, però era tot igual que a Catalunya, les muntanyes, les cases, els carrers, tot, l'únic que els rètols eren en francès.
Amb aixó del canvi d'any em passa el mateix, la diferència entre un any i l'altre és que no hi ha diferència, no veig cap diferència entre l'últim dia de l'any vell i el primer de l'any nou, tot és igual, somort igual, avorridament igual. No se pas que celebrem doncs, potser només que estem somorts i avorrits però vius.

BON ANY 2016!

« PREV
NEXT »

4 comentaris

 1. Per si de cas no arriba a ser ben bé igual: que tinguis /eu un molt bon 2016!

  ResponElimina
 2. gracies, pitjor que aquest 2015 ho veig difícil.

  salut i Bon any

  ResponElimina
 3. no hi ha anys bons, si de cas n'hi ha de menys dolents, i el 2015 va ser dels no bons.

  ResponElimina