"La diputada de Podemos, Carolina Bescansa ha protagonitzat la imatge de la sessió de constitució del Congrés dels Diputats a l'acudir al seu escó acompanya del seu fill menor, un nen encara lactant. I aquest és precisament el motiu que la número tres del partit que lidera Pablo Iglesias ha esgrimit: la sessió anava a ser molt llarga i el nen necessita estar amb la seva mare. Davant d'un grup de periodistes, Bescansa s'ha mostrat partidària d'una "criança amb afecció". I ha criticat els que aquest dimecres han posat el crit al cel pel seu gest mentre ignoraven la qual, per a ella, era la notícia: la constatació del pacte entre PSOE, PP i Ciutadans.
"Defenso que les mares puguin criar els seus fills com vulguin", ha assegurat Bescansa contundent. La secretària d'Anàlisi i Programa de Podem ha explicat que la baixa de maternitat va concloure el passat 8 de gener i que no ha aconseguit que el nadó "s'enganxi" el biberó. Per això, explica, no l'ha deixat a la llar d'infants pública en què té plaça al municipi on resideix "i per la que he de pagar 340 euros". I per això, continua, tampoc l'ha deixat a la guarderia que té el Congrés: en una sessió tan llarga i tan nominal com la de constitució de la Cambra baixa hauria d'haver-se absentat per donar-li el pit."
No es el primer cas el d'una mare que s'emporta el seu nen a la feina, es el que passa quan no hi ha avis disponibles, però em dona la sensació que el cas que ens ocupa és més postureo i demagogia de cara a la galeria en pla progre gilipuà que pura necessitat. Sona molt a demagogia, a numeret de fira que, francament, Bescansa es podia haver estalviat, si realment vol donar exemple de bona mare, amb el que ha fet avui no ha estat capaç de trasmetre-ho, ans al contrari, s'ha limitat ha muntar un numeret entre ridícul i pintoresc, de la cosa aquella progre cutre salsitxera en la que ja s'hi alinea bastant Podemos. Amb aquesta mena d'ideologia progre demodé, que nomès és pose, façana, sense res al darrere i amb unes mans en general no massa netes, i sinó, al temps. Som al més de gener de 2016, no al 1968, però em temo que Bescansa no se n'ha assabentat.