Parlava l'altre dia de somnis, premonicions i viatges astrals, i m'ha vingut a la memòria una predicció que semblava impossible pero que es va produir. Me la va fer Rappel, fa ja temps. Aquesta és la història.



Durant cinc dies vaig fer d'acompanyant de Rappel. El motiu és que treballava en una empresa de confecció de pell i amb motiu de la celebració de Piel Espanya, convidaven gent "famosa" per omplir l'estand (cobrant clar) i se'ls havia d'anar a recollir a l'hotel, deixar-los a l'estand, portar-los a menjar, etc. Hi havia gent com Pitita Ridruejo i el seu marit, el pianista Campuzano, Agustín Pantoja o Gunilla Von Bismarck. Res de nou ja que la fórmula no és nova. Però el que dóna un punt de paranormalitat a l'assumpte són les converses que vaig mantenir amb Rappel. Confessava l'home, que feia un programa en directe des de l'estand endevinant el futur i aquestes coses, que el seu treball era un 90% de psicologia i un 10% d'intuïció, de premonicions, i com la mateixa persona que trucava, sovint donava les pistes de el que volia escoltar del vident.
Però un dia que anàvem amb taxi des de l'Hotel a la Fira, parlant de futbol, Rappel em va dir: tu que ets tan culer, sàpigues que he tingut una premonició, i sé quan és una premonició - va reblar - El Barça guanyarà quatre lligues seguides amb Cruijff. Venia en el mateix taxi Agustin Pantoja i tots dos ens varem mirar dient sense dir-ho: aquest paio és un fantasma total.

Però el cert és que el Barça va guanyar quatre lligues seguides, o dues les va perdre el Madrid i l'altra el Super Depor, i un ja no sap ja que pensar dels poders de Rappel. Si era un "farol", li va sortir rodó, com una pilota de futbol, és clar, o potser era el 10% de premoniciós que deia tenia.