BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » SALVEM A LA SOLDAT CRISTINA

SALVEM A LA SOLDAT CRISTINA

- Francesc Puigcarbó - dimarts, 12 de gener de 2016 - 12.1.16


Fraga va crear i fer fortuna amb l'eslogan: Spain is different. I a fe que tenia raó el desaparegut feixista. Nomès a Espanya o a alguna república monàrquica bananera, o potser d'aixo estic parlant. el fiscal i Hisenda s'ajuntarien i aunarien esforços i estòmac per desimputar o desacusar a una Infanta, de nom Cristina, la tonta del bote deu ser, atès no sabia res de res, tot i anar disparant amb la Visa pels puestus i viure en un palauet a Pedralbes. Ai Horrach, Horrach, ben cert és que t'has guanyat el cel dels llepaculs i l'infern dels pilotes llepaculs, el país no, però el caçador d'elefants, la de Londres i el seu fill que fa de rei d'Espanya, espero que per poc temps, t'estaran eternament agraïts. Roma no paga als traïdors, pero la Sarsuela si, a lo millor en negre o diners nostres, però paga. 

Vergonya! Horrach, vergonya i indignitat!, té raó Loam Bart, es un lacai, un miserable lacai. Tenia raó Fraga: Spain is different, a pitjor...


SHARE

- Francesc Puigcarbó

6 Comentaris :

 1. És increïble, ara ningú no recorda quan se li feia el paripé per aquí i li deien 'la infanta catalana', la vida dóna molts disgustos,això ens ho podiem esperar de la germana i el seu ex, però d'aquesta... per cert, i el Roca, d'advocat, ell que era la gran esperança blanca del futur català i fins i tot hispànic, viure per veure, per això quan veig com la gent s'entusiasma amb els d'ara sóc molt escèptica, la vida corromp.

  ResponElimina
 2. amb els d'ara vull dir polítics emergents, sobre tot, com aquest que manarà.

  ResponElimina
 3. Roca va deixar la política pr fer dines, es assessor del Banc de Sabadell (del consell d'administració) i el Sr. Oliu està casat amb una cosina seva, de fet els va casar ell. Ha fet alló de Allen de toma el dinero y corre i si s'ha de defensar a la Infanta es defensa, de fet és legítim, el que ja ho no és és l'actuació d'Urrach, això és una vergonya.

  ResponElimina
 4. ja van sortint cosetes del que és ja nou President de la Gestoria, en la seva etapa con Alcalde de Girona, veurem si és cert o infundis per perjudicar-lo, aqui però, ningu està net.

  ResponElimina
 5. Y además, Roca, es consejero delegado de Aguas del Canal de Suez (Ex aigües de Barcelona), compañía francesa que se ha hecho con el suministro de un bien básico de Barcelona gracias al Sr Más y al Sr Trias, los dos de Conveniencia, por cierto.
  de eso no debemos olvidarnos.

  Sobre lo de los políticos emergentes preguntar primero en calidad de que partido político y que es lo que representa la Sra Forcadell como política. Lo mismo para la Sra Casals. La sociedad civil no es la sociedad política, y creo que el cargo les vene grande.
  Al nuevo presidente desearle suerte, dado que no puedo desearle que acierte con sus consejeros porque estos ya han sido designados de antemano por Más y el Sr Junqueras (no digo nada que no se sepa), fue tanta la sorpresa que ni él mismo tenía preparado el discurso. Como se todo muy democrático, todo muy legal.

  Lo que no se tiene en cuenta es que Rajoy no manda. No manda. Manda el Banco Central Europeo. Manda el oro que tienes de depósitos. Manda el PIB de Alemania y manda el ultracentralismo francés. Si alguno se piensa que estos conceptos son erroneos es um sommiatruites como bien dijo el único acertado a mi parecer, el Sr Rabell. Cuando quieran desconectarnos lo harán ellos, desde Alemania, y directamente a los cajeros...Veremos la cara que se nos pondrá cuando el Nixford del BBVA, el de la Caixa y el del Santander te den 60 euros al día...
  Anque eso si, siempre nos quedará el consuelo de la Simó, exconsejera de Bienestar y exsocialista..." los ciudadanos, con la independencia se habrán de sacrificar unos meses" (sic), en referencia que sería posible que se cortara el flujo de las pensiones si se declara la independencia en Catalunya.

  Nos gobiernan los últimos de la clase.
  Salut

  ResponElimina
 6. NO HASE FALTA DESIR NADA MAS, que diria el filòsof alemany Bernardo Schuster

  ResponElimina