L'ARQUEBISBE ÉS BOIG O VA FUMAT


L'arquebisbe de Barcelona demana pregàries i rogatives perquè plogui. Resa i plourà. L'arquebisbe de Barcelona, ​​Juan José Omella, ha enviat una carta a tots els capellans de la diòcesi en què els demana "que facin pregàries, diàriament, en l'Eucaristia, per demanar la pluja" i fins i tot els convida a organitzar "rogatives amb la mateixa intenció ".
A Barcelona es compleixen 91 dies sense pluja, el període més sec des que es prenen registres, des de 1913. Segons ha informat el portal d'informació religiosa CatalunyaReligió.cat, l'arquebisbe va enviar la carta a tots els sacerdots, laics i religiosos ia les institucions diocesanes perquè promoguin accions per demanar que arribi la pluja, que, segons les previsions meteorològiques, no té intenció d'aparèixer com a mínim durant aquesta setmana.
"Us demano a totes les comunitats de l'arxidiòcesi que us feu ressò de la preocupació per la sequera", escriu l'arquebisbe, qui cita dos fragments de l'Evangeli en què recorda que Jesús va dir que "el que demaneu al Pare en nom meu us ho donaré ", i cita l'exemple del profeta Elies" que va pregar insistentment perquè no plogués, i no va ploure sobre la Terra durant tres anys i sis mesos. Després va pregar de nou i el cel va donar pluja i la terra va produir el seu fruit ".

Marededeú, marededéu! i mai millor dit. L'Arquebisbe és boig, beneit o va fumat a banda de mal informat, ¿que no ho sap que amb qui ha de parlar és amb la Moreneta?, que és la que es cuita de la cosa de l'aigua, si fins i tot un comunista com l'exconseller Baltasar ho sabia i li va demanar que fes ploure. 
Pregar, resar perquè plogui diu el bisbe, i parla no se quines bestieses d'Elies i el panflet aquest de l'Evangeli. Que no ho sap que tot això és mentida?, una farsa, de la gran vergonya eterna de la humanitat, la secta catòlica. Hauria de saber-ho atès té informació de la farsa de primera mà.

Aquest home és un ximple en dir aquestes bestieses, un ximple, que com els que el segueixen per baix i per damunt, hem de mantenir nosaltres, a ells que ni tan sols paguen l'IBI dels immobles que han robat, expropiat, o s'han afanat alegalment. Manda güevos que diria Shakespeare.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Vivimos siempre de prestado y pidiendo que los demás nos arreglen los desaguisados.
  La Moreneta está ahora pendiente del problema de Neymar...no para estas tonterías de la lluvia¡¡¡
  Salut

  ResponElimina
 2. Miquel, se m'en fot Neymar, el que no pot ser o no hauria de ser, es que en ple segle XXI surti aquest senyor i parli de resar per que plogui, el que dic o és boig o va fumat, i dient això el que fa és fotre-se'n de la gent, una gent que el manté a ell i als seus amb els diners dels seus impostos. Com a mínim podria tenir una mica de dignitat i restar calladet.

  ResponElimina
 3. Un gran tipus l'Elies aquest: "Entonces Elías les dijo: Prended a los profetas de Baal, para que no escape ninguno. Y ellos los prendieron; y los llevó Elías al arroyo de Cisón, y allí los degolló".

  ResponElimina
 4. un paracuellose del Jarama el té qualsevol. Pensa que aquesta secta és la que arrosega més morts en la seva sinistra historia.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada