Sovint tinc la sensació d'estar envoltat d'imbècils, i potser jo siga el primer, encara que diria que no, un imbècil, talment com un idiota és algú a qui li costa d'entendre les coses, i aquest no seria el meu cas, tinc molt clars el conceptes fonamentals de la realitat que m'envolta, aspecte que sembla que no sovinteja.
Ho dic, perquè sento aquests dies parlar de la quarta revolució industrial amb això del 5G, i resulta que ha estat a punt de boicotejar el MWC, un subproducte de la primera revolució industrial com són els sindicats. Parlen de la quarta revolució industrial quan encara tenim bateries de la senyoreta Pepis de merda al mòbil que duren com a molt 24 o 36 hores en el meu cas que nomès truco i rebo trucades, i hem d'endollar-ho tot, tot i tot. 
No se si n'eren conscientes els de El Mundo Today en el seu acudit, però el que parodien seria el futur, una convenció de telefonia mòbil que no necessitaria d'endolls. Mentre aixó no passi, seguim respirant com al pleistocé, estem encara  paint la primetra revolució industrial, obsolets sindicats inclosos.
Dit això, m'ha agradat que Marc Zuckenwerg, parli de que tot el món pugui tenir connexió a internet, i no nomès velocitat per la part suposadament civilitzada del planeta, al cap i a la fi, en la boleta rodona aquesta hi ha dos tipus de semovents, els de quatre i els de dues potes, i els primers tenen molt més sentit comú que els segons. Així ens va, ells no necessiten fer cap mena de revolta, ni tan sols a la granja.

Xavier Roig ho te clar, primer el 2G i més endavant ja en parlarerm.
 "Dit això, només voldria fer un prec. Jo sé que arran del MWC es presentaran grans avenços tecnològics. I, com he dit, no tenen per què traslladar-se a la societat catalana perquè, simplement, no hi estan connectats pel causa-efecte. Ja ens parlen, agafin-se, del 5G! Doncs bé, jo demanaria coses menys ambicioses. Tenir 2G quan pujo per l’Arrabassada, per exemple. O internet al poble. O poder parlar pel mòbil mentre viatjo entre Girona i Lleida sense que es talli la comunicació mil vegades, o gaudir de roaming intern entre companyies espanyoles, o que l’internet de casa sigui estable... M’explico? Necessito menys parafernàlia i més realitats.