En el dia d'avui dimecres, en ple segle XXI després del Cristu, s'ha produït a Madriz un fet gairebè paranormal: durant tres minuts, tots els panells dels indicadors del metro de Madrid, han demanat l'evacuació dels passatgers. El sistema d'emergència s'ha activat mentre es feien proves en el Pla d'Emergència. Han estat tot just tres minuts, però suficients per provocar el caos a tota la xarxa de Metro.
Un error informàtic ha provocat en el matí d'aquest dimecres l'activació del Sistema d'Emergència en tota la xarxa del suburbà madrileny. "Estàvem provant el sistema d'emergència quan aquest s'ha activat. Automàticament, quan això passa es comunica als viatgers a través de tots els panells de la xarxa", explicaven a 20minuts fonts de la xarxa. Durant aquests tres minuts que ha durat l'activació del sistema, els passatgers han anat desallotjant totes les estacions, encara que no tots han sortit. "El personal de metro sabia que era un error i ha calmat a la gent". Metro ha informat poc després del problema a través de les xarxes socials.

¡Ole, ole i ole !, estaven provant el sistema d'emergència i provoquen l'alarma i el pànic entre els usuaris, ¡Ai senyor!, amb aquests berlanguians a tot ritme, perquè volem terroristes que crein el pànic i el desassossec entre els usuaris del metro, ja estan per a això Pepe Gotera i Otilio provant el sistema d'emergència. Spain is different. (Yes very well fandango i olé.. tus güevos)

sbd - 30.03.2016


Els responsables del Sistema d'emergències en roda de premsa per explicar els fets.