ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

NO!


'Arde Twitter', 'se enciende la red', algú es fa un pet o deixa anar qualsevol parida i ja és trendig topic. La gent està molt malament, diguis el que diguis, publiquis el que publiquis, et foten a parir, els uns o els altres, o sigui els gilipolles o els gilipuà. 
Tothom desqualifica o es desqualificat, s'insulten, es diuen el nom del porc, es difament els uns als altres, menteixen mirant-se al melic, qual narcisistes de cap de setmana, i no ho dic per l'ùs obscé que en fan els polítics, el tema xusma, intento no tocar-lo, em refereixo a la resta, als que arrosseguen la seva pròpia frustració i miseria personal.
Per qué aquesta es la ralea del personal que pobla les xarxes socials, ressentits, fracassats de la vida, que ho critiquen tot, que insulten, menystenen, tot plegat són no res, pura brossa. I encara voleu que m'apunti a Instagram?. No! Ho sento, sóc persona, i lúcid.  Les dites xarxes socials, són l'imperi de la superficialitat i la  banalitat decadent, amb mi que no hi comptin. No m'interessa una fira de les vanitats miserable, d'estar per casa, fins i tot per això, cal un cert estil que a la xarxa no sovinteja, ans al contrari....

sbd - 30.03.2016
« PREV
NEXT »

7 comentaris

 1. Estoy en el face look por lo de Escritores Recónditos, y poco más porque no me pongo
  No estoy en Tuitter. No me interesa.
  Y cada vez tengo menos adeptos al bloc..o sea más exclusivos
  esto me funciona
  Salut

  ResponElimina
 2. a vegades, Miquel, quants menys millor, vist el panorama.....

  salut

  ResponElimina
 3. Jo passo molt del face, del twitter i del instagram, potser quant em jubili d'aqui 24 anys em dedicaré a fer un facebook integral de la meva vida jajaj mai diguis mai, avui em dona per pensar així..al cap i a la fi son escuts això, imagina't tots els que així s'esbraven, imagina't que totes aquestes coses les haguessim de soportar sense clickar les pàgines, com si t'ho haguéssis d'empassar com aquell que vol mirar una peli i et posen set minuts d'anuncis cada cinc minuts...i tot i així sempre tenim la opció d'apretar el botonet vermell que ens desconecta de tot...

  ResponElimina
 4. aquesta es una altra, dsitreu molt i et pren molt de temps, ara mateix ja he parat el mòbil, com dissabte anem tots a casa d'un dels gendres tota la tropa a veure el partit del Barça-Madrid i farem una barbacoa, ja han creab un gusap per l'event, i ara es veu que s'avorrien i portàven ja més de 40 guasaps.

  ResponElimina
 5. Jo estic pensant deixar Twitter, no li trobo el "puntet".

  ResponElimina
 6. fes-ho, el guasap val la pena, més que res per la familia, però twitter és prescindible.

  ResponElimina