BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » BLA, BLA, BLA......

BLA, BLA, BLA......

- Francesc Puigcarbó - dimarts, 8 de març de 2016 - 8.3.16


Avui és 8 de març, i si és 8 de març vol dir que avui és el dia Mundial de la Dona, o de la Dona treballadora o el Dia Internacional de la dona, que amb el pas del temps ho han anat cambiant, potser perquè no calia lo de treballadora, es dona per suposat i normalment per partida doble, a la feina i a casa.
El tema de 2016 per al Dia Internacional de la Dona és "Per un Planeta 50-50 en 2030: Donem el pas per a la igualtat de gènere". El 8 de març l'observança de les Nacions Unides reflexionarà sobre com accelerar l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible per impulsar l'aplicació efectiva dels nous Objectius de Desenvolupament Sostenible. Així mateix, se centrarà en nous compromisos dels governs sota la iniciativa "Donem el pas" d'ONU Dones i altres compromisos existents en matèria d'igualtat de gènere, l'empoderament de les dones i els drets humans de les dones.
Això vol dir que ja ahir i sobretot avui s'en parlarà prou, fins i tot opinarán més dones que homes als diaris. Es dirà que les donen estàn menystingudes, que son maltractades, que cobren menys que els homes fent la mateixa feina, que als Consells d'administració de grans Empreses i Bancs n'hi ha poques, bla, bla, bla, o sia el mateix que es va dir l'any passat i el mateix que es dirà l'any vinent, per què res ha cambiat i res cambiarà. Segur que sortirà que les dones cobren un 2ox% menys que els homes per fer la mateixa feina, i els quatre tòpics de cada any.
No recordo ara si toca lluir un llacet d'algun color, potser s'han acabat els colors, o la tonteria del personal solidari de cap de setmana, però si n'hi ha algun, demà a les teles tots el lluiràn, periodistes i per suposat els polítics.....

Jo, si fos dona, pasaria bastant del dia d'avui, o dit d'una altra manera deixaria que me la portes fluixa i pendulant. Que et putegin és fotut, però que s'en fotin de tu a la cara, encara ho és més. ... I demà? Demà serà dimarts 9 de març i parlarem d'altres coses, fins el 8 de març de l'any vinent, en que es dirà que les donen estàn menystingudes, que són maltractades, que cobren menys que els homes fent la mateixa feina, que als Consells d'administració de grans Empreses i Bancs n'hi ha poques, que si cal més paritat, bla, bla, bla....

I no podia faltar: el Doodle de Google....


SBD -8.3.2016
SHARE

- Francesc Puigcarbó

4 Comentaris :

 1. Mira, hoy en la Ser han dado la diferencia salarial por el mismo trabajo entre mujeres y hombres en Alemania (21´6% menos)¿ y en Austria ?..país que nos parece idílico...19´8% menos
  En España es de un 18´6%...No han dicho en de Catalunya.
  Salut
  Salut

  ResponElimina
 2. El promig a tot el món és d'un 23%, i l'any vinent serà igual. Avui és el dia Internacional de la dona, els altres 364 dies de l'any, no! i l'any vinent es tornarà a dir exactament el mateix.

  ResponElimina
 3. Mira lo que te ha enviado MTRINIDAD en TOt:

  Blogger Mª Trinidad Vilchez dijo...
  https://pandugar.wordpress.com/2011/01/23/las-casas-del-garcia-paseo-por-un-original-barrio-de-sabadell/
  Se llaman, las casas del García, en sant Oleguer, Sol i Padrís.

  8 de marzo de 2016, 14:41 Eliminar

  ResponElimina
  Respostes
  1. no te res a veure, les cases del Garcia, les va fer construir l'empresari Garcia Planas pels seus treballadors. Era el propietari d'ARTEXTIL la fàbrica que tant agrabaa Bigas Luna.

   Elimina